Home » Martin laat zich niet beïnvloeden door het vertrek van Mexx

Martin laat zich niet beïnvloeden door het vertrek van Mexx

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond is rustig verlopen na een rumoerige dag door het vertrek van Mexx. De meeste deelnemers gingen op tijd naar bed. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken in een jaar van je leven. Martin is er deze morgen vroeg bij. Hij gaat naast Marciano zitten. De twee hebben het al snel over het vertrek van Mexx. Volgens Marciano moet hij een knop gaan omzetten. Dit is gewoon tijd, alles hierbinnen is tijd. En als je het tijd kunt geven kun je alles aan. Dat je haar mist snap ik, dat doet zij ook. Ze wilt zien dat je er staat en niet in zak en as gaat zitten. Het is ook goede ontwikkeling voor jezelf, je leert jezelf kennen en met je gevoelens omgaan. Het is geen love island, je hebt je opgegeven voor een jaar van je leven. Martin zegt mh mh en besluit daarna te roken.

Als Eunice in de keuken vraagt hoe het is laat Martin weten dat het nog hetzelfde is. Maar dat is ook wel een beetje logisch. Eunice gaat bij hem zitten, wat vindt je het meest lastig vraagt ze. Gewoon dat ze weg is antwoordt Martin met een zucht. En de sfeer in de loods voegt Eunice eraan toe. Nee zegt Martin, ik laat me niet zo snel beïnvloeden door de groep. Het is ook een spel merkt Eunice op. Het hoort erbij zegt Martin maar niet op deze manier.

Als Martin weer binnen zit zegt hij tegen Marciano dat hij hoopt dat Mexx haar leven weer oppakt en wacht op hem. Volgens Marciano is dat een goede gedachte. Ik hoop dat ze wacht op mij benadrukt Martin. Mocht dat niet zo zijn dan is het niet men to be toch antwoordt Marciano. Er is hier nu niks meer dat je kapot kan maken. Zo voelt het ook antwoordt Martin. Ik weet niet of mensen verwachten of ik er iets over ga zeggen in de weekbespreking maar ik heb weinig te melden. Dat is aan jou zegt Marciano. Je bent in mensen hun ogen de grootste verliezer. De winnaar is nu 10.000 euro armer maar dat hebben we allemaal ingecalculeerd. Jij kan dit zeker winnen ja. Ik denk niet dat ze jou op die stip gaan zetten, al gaat het wel door hun hoofd. Martin denkt op zijn beurt dat dat het domste is wat ze kunnen doen. Marciano is van mening dat hij moet laten zien dat hij er niet bang voor is. Dan hebben hun meer angst. Ik denk dat we nu in een fase zitten dat niemand zomaar zijn spel wil weggeven door te zeggen ik doe het zelf. Je moet gewoon kijken hoe mensen gisteren gereageerd hebben. Er zijn een paar uitschieters die nul interesse hebben getoond. Zeker antwoordt Martin, uit onze eigen kamer. Ook antwoordt Marciano, het eerste wat Kenzy vroeg is of Martin zich aan zijn woord ging houden. Of je gaat. Ik zei nee man die gaat niet. Dat is wat men hoopt he zegt Martin. Al met al het komt goed benadrukt Marciano. Het is mind en body merkt Martin op. Als mensen denken dat dat mij onderuit brengt dan hebben ze het mis.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 3.8]

1 Reactie

Cisca 6 februari 2023 - 11:48

Mexx en Martin konden er op wachten dat er één naar huis gestuurd zou worden. Steeds die gewelddadige ruzie’s, het bleef maar doorgaan. Net als bij die Kim, altijd maar vloeken en ruzie maken, als die er nog even in gebleven was dan was ze ook naar huis gestuurd. Opgeruimd staat netjes !!!!!

Beantwoord

Laat een reactie achter