Home » De groep komt bij elkaar voor stellingen, er gaat ongeveer 4000 euro van de prijzenpot af

De groep komt bij elkaar voor stellingen, er gaat ongeveer 4000 euro van de prijzenpot af

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De groep komt bij elkaar om een aantal stellingen te bespreken. Ook wordt er over het idee van Erik gestemd. Zodra iedereen in de loods staat neemt Kenzy het woord.

Het lijkt mij handig om te beginnen met de stelling van Erik. Mocht deze doorgaan vervalt bijna alles van het entertainmentboek omdat dit dan van eigen kosten betaald moet worden. Kenzy wil Erik naar voren roepen om nogmaals zijn stelling te vertellen maar dat wordt tegen gehouden. We wachten op kanttekeningen en die willen we horen zegt Isaac. Kenzy vertelt dat ze akkoord zijn met het voorstel. Elke maandag voor 14:00 uur moeten wij aangeven wat wij willen kopen van die 500 euro. Je kunt 1 keer per week iets kopen. Kleding mag geruild worden maar mocht dit teveel worden mag dat niet meer. We zijn zelf verantwoordelijk voor de administratie. Geen eten en drinken, “zij” (regie) zijn geen onderdeel van het verhaal. En niet aansprakelijk voor verkeerd gekochte producten. Het bedrag gaat niet in een keer van de prijzenpot maar als er dingen gekocht zijn. Isaac vraagt wat er met de spullen gebeurt die gekocht worden, wat mag wel en niet mee genomen worden. Kenzy antwoordt dat er geen gekochte spullen meer naar buiten genomen mogen worden. Daarna zegt Kenzy dat ze gaan stemmen. Iedereen gaat staan en uiteindelijk stemt een meerderheid tegen.

Daarna ontstaat er een discussie over de aanschaf van een dj booth. Kenzy kapt het af en wil de rest van de stellingen doornemen. De bioscoopavond van 299 euro, de meerderheid stemt voor. De volgende is het plan van Erik exclusief de dj booth. Deze wordt niet van 500 euro per persoon gekocht en er mag opnieuw over gestemd worden. De meerderheid stemt tegen. Kenzy gaat het lijstje verder te doorlopen. Het ontharingsapparaat 330 euro, daar stemt de meerderheid tegen. Wenkbrauw pakket 120 euro, de meerderheid stemt tegen. Massage gun 229 euro, de meerderheid stemt tegen. Zeep maken 50 euro per 2 personen. Ook hier stemt de meerderheid tegen. De volgende stelling is 24 wijnglazen 33 euro, hier stemt de groep ook tegen. Acupunctuur mat, 25 euro deze gaat ook niet door. Een patatsnijder van 35 euro, deze gaat ook niet door. Een sjoelbak 95 euro, ook deze gaat ook niet door. De zitzak 386 euro ook niet. De volgende stelling zijn een aantal stappentellers voor 150 euro, hier stemt de groep wel voor. 11 Managementboeken en 5 hersenkrakers 330 euro, gaat ook niet door. De volgende is huishoudelijke producten voor 3 maanden 755 euro. De meerderheid stemt voor. Dan 125 euro per persoon te besteden aan zalando of bol, een meerderheid stemt voor. Jeffrey vindt het een k*t stelling, hij wil bij Jumbo tabak kopen. Het slaat nergens op, wat is nou de moeite om op die knop te drukken. De volgende stelling gaat over persoonlijke doelen, Gert-Jan wil een boek bestellen om voetbaltrainer te worden dat kost 20 euro, Isaac breekt in en merkt op dat de 125 euro van Zalando ook vrijgesteld kan worden dan heb je dit soort dingen ook getackeld. Kenzy vindt dat oneerlijk, de stelling is voor 4 boeken van 135 euro. De groep stemt in. De volgende stelling, de hoestdrank voor Moraima. Twee potten hoestdrank van 26 euro van de prijzenpot. De groep stemt voor. Daarna een broodrooster van 56 euro, de groep stemt voor. Dat waren de stellingen zegt Kenzy. Ze vertelt dat de “schade” ongeveer 4000 euro is. De bioscoopavond gaat door, daar gaan we vanavond een keuze in maken. En daarmee zit de bijeenkomst erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 3.2]

1 Reactie

Rina.zantvoord 8 februari 2023 - 17:09

Vraagbaak.een
Bedryf.voor.werken.
In.pakken.of.wat.anders
Voor.geld

Beantwoord

Laat een reactie achter