Home » Jeffrey is helemaal klaar met Wanda en stuurt die etos trut het liefst naar huis

Jeffrey is helemaal klaar met Wanda en stuurt die etos trut het liefst naar huis

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Jeffrey is helemaal klaar met Wanda, zo klaar dat hij haar naar huis wil sturen. Afgelopen avond uitte hij zijn frustraties hierover aan enkele mededeelnemers.

Ik ga helemaal door zegt Jeffrey tegen Kim D, Wendy en Babette. Ik weet alles beter en ik kan alles beter. F*cking Wanda, Etos trut. Het kan niks, het wil niks en doet van alles maar alles verkeerd. Ze is te dom om te schijten, kan alleen maar vitaminepillen op volgorde zetten en voor de rest niks. Donder op man. Het weet niet wat zorgen is voor een groep. Babette denkt dat er bij haar pijn zit van de maand november. Als je dit slim wilt doen ga je deze battle gewoon aan. Die Etos trut stuur ik gelijk naar huis. Volgens Babette komt alles van Wanda, als het over argumenten en geld gaat. Ik zie niks van haar, het eist alleen maar, Het doet niks antwoordt Jeffrey. We moeten alleen maar dank je wel zeggen tegen haar. Het ligt alleen maar boven, het kan niks alleen maar inhoudloos l*llen. Maar wie de f*ck is Wanda?!

Inmiddels is een nieuwe dag alweer enige tijd aan de gang in een jaar van je leven. Dadelijk gaan de deelnemers in overleg over de stellingen en het idee van Erik waar afgelopen avond ook al flink over gediscussieerd is. Uiteraard komen we daar nog op terug.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3.7]

1 Reactie

Anna 8 februari 2023 - 14:17

Weet je met wie ik helemaal klaar ben?
Met die hoogbejaarde man, Jan Willem.
Wat is die man lui. Die heb ik nog nooit iets zien doen. Hij ligt altijd op de bank,of bij een tafeltje. En altijd bier in zijn band . Aan zo iemand hennje echt niets. En dat wil dan de leiding over nemen. Geef eens een goed voorbeeld. .doe eens was. Oude man, opa

Beantwoord

Laat een reactie achter