Home » De frustraties over manager Kenzy nemen toe en ze wordt door een paar deelnemers belachelijk gemaakt

De frustraties over manager Kenzy nemen toe en ze wordt door een paar deelnemers belachelijk gemaakt

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De frustraties over manager Kenzy lijken bij een paar mensen flink toe te nemen. Een aantal zaken worden niet goed geregeld waaronder het eten en inkoop van bepaalde dingen. In de slaapkamer uitten de deelnemers hun frustraties en maken Kenzy belachelijk. Onder andere Jeffrey.

In de slaapkamer heeft hij het er met Babette, Jan-Willem, Kim D en Wendy over. Vanavond hebben we pannenkoeken met water zegt Jeffrey sarcastisch. Het moet wel verdund worden he merkt Jan-Willem op. Het is toch niet normaal. Het is godverdomme toch onmogelijk dat we een kind van 23 boodschapjes laten doen gaat Jeffrey verder. Maar gezien haar pens dacht ik we krijgen genoeg maar dat valt tegen. Jullie hebben erop gestemd he benadrukt Jan-Willem. Jeffrey vertelt dat hij futloos en energieloos is. Het eten is gewoon niet goed. Er zitten geen voedingswaarde in merken Jan-Willem en Babette op. Jeffrey zegt sarcastisch dat hij niet tegen die voedingsdeskundige in wil gaan doelend op Wanda. Jeffrey gaat nog even door, volgens mij voelt ze zich echt heel slank want haar shirtjes worden ook steeds korter. Mijn uitzicht en eetlust alles gaat naar de klote hier voegt hij er lachend aan toe. Daar hangt mij een toeter onder. Iedereen moet doen wat hij of zij wilt zegt Babette. Maar wel thuis lacht Jeffrey. Het is gewoon een k*t maand, in en in triest. Babette is van mening dat ze dat soort dingen niet moeten zeggen. Kim D vindt het op haar beurt knap maar zou het zo nooit doen. Maar ik kan niet begrijpen dat je spiegel dat zegt.

Later krijgt Kenzy een bericht dat er iets in de sluis staat. Daar staan boeken klaar en een kratje boodschappen. In de loods vertelt Kenzy dat er weer aankopen zijn. Een deel studieboeken, boodschappen en een deel persoonlijke boodschappen. Dit gaat zo van de prijzenpot af. Daarna vertelt ze snapt dat iedereen de boeken in willen duiken. Overdag mag er maar één iemand per keer boeken lezen. Ze willen niet dat iedereen overdag in de boeken zit. In de avond als de lampen uit zijn mag je in je eigen bed wel lezen. Dat was het. Jeffrey vraagt daar nog wat ze vanavond eten. Kenzy lacht en zegt verder niets terug…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4]

9 Reacties

Chantal 13 februari 2023 - 03:22

Ik snap niet dat dit pestgedrag toegelaten wordt door de programmamakers!

Beantwoord
M.Hollanders 13 februari 2023 - 10:47

Jeffry moet eens in de spiegel kijken.Wat een kwal.

Beantwoord
Dicky Louwman 16 februari 2023 - 05:35

Die Jeffrey moet er uit. Hij stookt iedereen op regen dit meisje. Hij heeft er voor gezorgt dat zei manager werd. Dus nou zeiken. Enge vent

Beantwoord
Els 16 februari 2023 - 06:49

Ik denk dat Jeffrey erin gezet iscdoor de programmamakers om iedere keer de boel te stangen misschien heeft hij wel een oortje in .zoniet,dan heeft deze jongen wel een door en door verrot karakter het zou je zoon zijn ik zou me doodschamen pff

Beantwoord
Willy 17 februari 2023 - 06:33

Er moet ingegrepen worden. Zo ga je niet met elkaar om. Laat iedereen in de waarde.

Beantwoord
Marjan 17 februari 2023 - 10:18

Wat een naar mannetje is het toen hij een maand alles ging over nemen was er ook. Van alles mis ik hoop dat hij er heel gauw uit gaat

Beantwoord
Cisca 17 februari 2023 - 11:21

Raar hoor, iedereen die manager is word belachelijk gemaakt, vooral door Jeffrey want hij vind/vond zichzelf zo goed. Zielig gedrag daar in de loods door de meeste dan.

Beantwoord
DKvdK 17 februari 2023 - 14:54

Die grote woorden van Jeffrey worden niet bestraft met gele kaart?? Man man wat n agressie bij dat mannetje

Beantwoord
Lisette 17 februari 2023 - 22:56

Kenzi kan ook best wel meer variatie in groente bestellen het is tenslotte ook het geld voor de ander bewoners dus de pesterijen zijn voor komen terecht want als jij alleen pannenkoeken met water neemt dan kun je iets terug verwachten

Beantwoord

Laat een reactie achter