Home » Martin wil Erik paniek in zijn schoen jagen als hij hoort over een tactisch gesprek

Martin wil Erik paniek in zijn schoen jagen als hij hoort over een tactisch gesprek

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Terwijl Marciano zit te tekenen heeft hij een gesprek met Jeffrey en Martin. Al snel hebben de mannen het weer over het spel.

Martin zegt dat hij morgen wel een zoemer verwacht. Een eliminatie. Marciano denkt van niet, we hebben geen geld bro. Ze moeten eerst eens zorgen dat die pot goed is. Wat gaan we doen met de eliminatie Jeff vraagt Martin. Waar denk jij aan? Ik heb er meerdere antwoordt Jeffrey maar ik zit met die proef. Daarop maak je een keuze. Ergens vind ik die dove ( Esther) te makkelijk. Marciano is het daar helemaal mee eens, dat is ook te makkelijk benadrukt hij. Dat roep ik al dagen. Maar als dat is wat er speelt zegt Jeffrey. Maar is het twee of niet dan moet je wel. Dan win je ten alle tijden. Het is gewoon wat gebeurt er en op basis daarvan. Maar hoe ga je dat de meerderheid uitleggen, dat is hoe ik er naar kijk. Martin denkt dat hij de tweede is als het een duel wordt. Dus is het belangrijk die 1 is antwoordt Jeffrey. Denk ik nog niet, maar als je snapt wat ik bedoel. Als je het nog makkelijker kan maken waarom niet. Als je zekerheid kan inbouwen zou ik het ten alle tijden doen. Marciano denkt dat als ze te horen krijgen het zijn er twee de keuze simpel is. Maar als het een tweestrijd wordt is het een strijd voor iedereen. Dan kan iedereen hem aan. Wie zegt dat Esther op dat moment een zwakke is.

Later vertelt Marciano aan Martin dat hij met Erik een gesprek over het spel gehad heeft. Marciano vertelt dat hij ging praten en ik zei dat ondanks dat jullie weten dat hij het gaat halen dan ga je toch emotioneel stemmen. En denk je dat de gele kaarten vallen ondanks hij nu alleen is? Nee maar ja zei hij, maar jij kan Zoë nog steeds triggeren. Dus ik zo ja omdat hij het kan ga je anderen beschermen. Als hun er niet mee kunnen gaan zijn hun het gevaar niet hij. Toen werd het gesprek gedraaid dat het over een grijze muis ging. Hij vindt Wanda, Jappie, Sasha… Martin benadrukt dat hij Erik angst in zijn schoenen gaat jagen. Let maar op. Hij noemt zichzelf ook een grijze muis gaat Marciano verder. En Janet was hier net en ze zei ook jou. Maar ook andere namen, Imadi, Esther. Ja that”s how it works zegt Martin. Ik ga Erik paniek in zijn schoenen jagen. Dat moet je niet doen antwoordt Marciano. Niet nu zegt Martin maar die man moet ook maar het idee hebben dat als hij op mij stemt naar huis gaat. Marciano denkt dat hij met een bom moet komen, boeien.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 3.6]

Laat een reactie achter