Home » Gert-Jan en Wanda willen Jeffrey of Kim D weg, er moet iets gebeuren

Gert-Jan en Wanda willen Jeffrey of Kim D weg, er moet iets gebeuren

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hebben de deelnemers laat gegeten, een enkeling heeft lang geslapen door de 24 uur opdracht met het ijsblok. Daarna zien we Gert-Jan en Wanda een lang gesprek hebben over mededeelnemer Jeffrey.

Wanda zegt dat haar verblijf door hem (Jeffrey) beïnvloed wordt. Als ik hier ooit weg zou gaan heeft dat door hem te maken. Nu negeer ik hem compleet en dat gaat mij redelijk af. Hij laat mij ook met rust. Maar ik ben wel een gevoelsmens en irriteer ik me eraan als hij een opmerking over Kenzy maakt bijvoorbeeld. Ook Gert-Jan geeft toe dat hij zich begint te irriteren aan hem en Wanda is blij om te horen. Ik hoor het van meer mensen voegt ze eraan toe. Ik hoor steeds meer die heeft er last van. Gert-Jan denkt dat het misschien een idee is om erover na te denken hem erop te zetten. Dat hebben we een keer meer gedaan merkt Wanda op. Gert-Jan zegt dat ze verder moet denken doelend op Kim D. Ja antwoordt Wanda, ik weet wel dat Martin gezegd heeft dat als hij op de stip komt hem wegstuurt. Het vervelende van Martin is alleen dat hij wispelturig is. Ik wou net zeggen zegt Gert-Jan op zijn beurt. Maar stel dat je haar wegstemt. Daar hebben Jappie en ik ook over zitten denken geeft Wanda toe. Maar wij zijn bang dat de mannen dan nog meer naar elkaar toe trekken. Als ze hem zat zijn zijn ze hem zat merkt Gert-Jan op. Laat hem lekker tekeer gaan hier. Laat hem maar een gele kaart krijgen. Ik vind het voor haar ook vervelend maar ze zit hier puur voor haar puisten. En dat vind ik ook niet eerlijk. Op een gegeven moment moeten er acties genomen worden. Wanda vindt dat ook, het verpest de sfeer. Het is walgelijk zegt Gert-Jan en ik kon het goed plaatsen maar hij heeft nooit iets tegen mij gedaan. We moeten erover na gaan denken, als je hem erop zet. Hij zou een sterke speler wegspelen.

Ik wil ook met achter (regie) gaan zitten zegt Gert-Jan dan. Want als je hier zo schreeuwend rondloopt, kan ik wat van vinden maar niks van zeggen. Maar ik wil hem ook niet tegen mij hebben. Wanda vertelt dat ze het ook wel eens aangegeven heeft. Bij hem heeft het geen zin dus je laat het. Het heeft geen zin, hij gaat je dan extra zieken. Hij bepaald alles wat er gebeurt merkt Gert-Jan op. De twee praten daarna nog lang over Jeffrey en wat ze allemaal vervelend aan hem vinden.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4]

4 Reacties

Yvonne 15 februari 2023 - 09:18

Gertjan en jij zit er ook zeker om eens in de spiegel te kijken ,want je bent je eigen fouten vergeten zeker en jou doel kun je ook in de buiten wereld doen jou argumenten om mensen er uit te sturen zijn een beetje zwak hoor even nadenken of kun je dat niet of most sin peper hebben

Beantwoord
Schaap 16 februari 2023 - 18:02

Jeffrey moet er ook uit, zo’n knaap verpest het voor iedereen. Dit puur omdat hij niet de leiding heeft. Met hem kan je geen oorlog winnen, this allemaal groot spraak. Hij voelde zich beter omdat hij hoog niveau gestudeerd heeft. Dat wil niet zeggen dat je het in praktijk ook beter kan.
Ik vind het een grote flap drol.

Beantwoord
Rina 17 februari 2023 - 08:05

Gertjan.enwanda.ga
Zelfdan.weg
En.wanda.denk.aan.je.vried.die.opmje.wacht.

Beantwoord
Larsxs 17 februari 2023 - 16:17

Ah de deugerts van EJVJL.
Mag hopen dat hij plan een goede backfire krijgt.

Beantwoord

Laat een reactie achter