Home » Gert-Jan vindt dat Kim D negatief veranderd en denkt eraan om haar te elimineren

Gert-Jan vindt dat Kim D negatief veranderd en denkt eraan om haar te elimineren

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Gert-Jan en Wanda spraken afgelopen avond over Jeffrey en Kim D, ze zouden het liefst een van hun weg willen. Op deze nieuwe dag besluit Gert-Jan ook even met Sasha te praten over zijn plan en Jeffrey.

Gert-Jan verteld dat hij helemaal klaar is met Jeffrey. Hij is zich behoorlijk voor schud aan het zetten. Hij heeft een pistool gebaar naar Kenzy gemaakt omdat ze iets verkeerds gekocht zou hebben. Waarschijnlijk geen bier gekocht voegt hij er sarcastisch aan toe. Dat gaat bij mij een stap te ver, hij heeft het natuurlijk fantastisch gedaan in november. Vind hij zelf, ik vind dat niet. Hij wil Kim D manager laten worden in april. Daarom heb ik gezegd dat ik in april gaat, maar dat doe ik niet hoor. Haar wordt alles ingefluisterd en als ik zeg dat ik ook ga dan gaat ze naar Jeffrey om het erover te hebben. Dus ik ben benieuwd hoe ze erop gaat reageren. Hij wil de controle. Ik ben al maanden klaar met hem benadrukt hij. Ik wil mijn verblijf door niemand laten verstoren. Maar er gebeuren zoveel dingen, hij bepaald hier bepaalde dingen. Ik had het er met Wanda ook al over. Die is het er 100 procent mee eens antwoordt Sasha. Er zijn er meerdere die er zo over denken. Ook bij mensen die wel met hem gingen. Het hele gedrag wat erbij zit gaat Gert-Jan verder. Ik dacht dat we volwassen waren maar dat blijkt niet te zijn.

Je ziet Kim D ook ineens veranderen gaat Gert-Jan verder. Het was eerst het lieve meisje. Sasha vindt dat ook zonde, maar dat doet ze zelf. Klopt antwoordt Gert-Jan maar ik zie wel meer dingen bij haar. Dan wordt je erin mee gezogen. En dat vind ik beide kanten op niet eerlijk. Dan vind ik bijna dat ik daar wat mee moet doen. Sasha snapt dat in zekere zin wel, normaal zou ik 100 procent zeggen ja daar moeten we dat mee. Maar het is ook niet ons pakkie aan. Want als je ermee bemoeid hoe ver kun je gaan voor je je fikken verbrand. Maar je moet kijken hoeveel mensen er zat van zijn of hoeveel niet. Dat is het uiteindelijk niet waard. Gert-Jan is het daarmee eens, maar er zijn wel grenzen benadrukt hij. Wat is dan nu voor jou vraagt Sasha. Ik heb erover na gedacht antwoordt Gert-Jan. Ik wil haar (Kim D) wegstemmen. Oke reageert Sasha, dat had ik niet verwacht. Gert-Jan benadrukt dat hij niemand over probeert te halen. En wat is de gedachtegang erachter? Gert-Jan antwoordt dat als je hem erop zet weet je niet wie veilig is en wie niet. Sasha denkt dat er naar het grote plaatje gekeken moet worden en wie is dan belangrijk? Hij eigenlijk niet…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.3]

Laat een reactie achter