Home » Mirthe geeft een droompresentatie aan de groep

Mirthe geeft een droompresentatie aan de groep

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was het weer tijd voor een droompresentatie, elke deelnemer moet dit immers doen. Dit keer was het de beurt aan Mirthe. Zij verteld over haar doelen en toekomstplannen in na een jaar van je leven.

Welkom bij mijn droompresentatie begint Mirthe. Ik ben 27 jaar geworden hier, dat vond ik heel bijzonder. Het was mijn streven om mijn verjaardag te halen. Ik ben gelovig opgevoed en geboren in Almelo. Ik ben altijd al een beetje chaotisch, warrig en een vlinder geweest. Ik heb een fijne jeugd gehad, ik heb 2 lieve zussen en lieve ouders. Ik hou van dansen zingen reizen. Ik heb een tijdje in Spanje, Frankrijk, Zeeland, castricum, hegelo en enschede. Ik werk in het toerisme en daarvoor heb ik uiterlijke verzorging gedaan maar niet afgerond. Ik ben ook een hbo studie begonnen maar niet afgerond, ik vond het te lastig. Ik ben een camping mens, lekker buiten zijn. Doel van deelname, ik had een vast contract en daar werkte ik 2 jaar. Ik wilde wat anders maar wist niet wat. Ik ging rondkijken, ik was bijna aangenomen maar het voelde toch niet goed. Ik dacht toen een jaar niks te gaan doen. Ik heb toen figuratie werk gedaan. Ik wist niet wat me gelukkig maakte en toen kreeg ik een melding over een jaar van je leven bij de casting waar ik bij zat. Ik dacht ik ga het gewoon proberen, de volgende dag werd ik opgebeld. Ik dacht ook al haal ik het niet, het is een super coole ontwikkeling en ervaring. En dan ben ik ook weer een jaar af van waar wil ik werken.

Mijn persoonlijke doelen zijn hier om van mijn telefoonverslaving af te komen. Dat is gelukt. Ik wilde ook weten hoe het is om te leven zonder technologie, de drukte. Ik heb nu meer rust. Ik wil hier fit en gezond blijven. En ik wil graag aan mijn structuur werken, ik wil meer orde in mijn hoofd. Ik heb ADD, ik ga in mijn hoofd van de hak op de tak. Het gaat wel iets beter. Ik wil ook assertiever zijn, ik kon moeilijk nee zeggen wat nu alweer wat beter gaat. En ik wil mijn tics ook verminderen. En ik wil een four pack, dus meer sporten. Ik wil ook leren zingen en dansen. Mijn droom is ooit om een keer in een film te spelen met tekst. Mijn doel na deelname is dat ik een eigen vakantie huis wil. En van eigen geld geld te maken. Een soort van B&B. En ik wil ook een mooie auto. Ik wil ook aan de droom van mijn ouders helpen en mijn zus. En als er geld over blijft misschien een camper. Maar ook nog een stichting steunen voor weeskinderen. Dat was het eindigt Mirthe. En daarmee zit de droompresentatie van Mirthe erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter