Home » De deelnemers oefenen voor een record hamburgers maken en moeten regelmatig de polonaise doen

De deelnemers oefenen voor een record hamburgers maken en moeten regelmatig de polonaise doen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Nadat de deelnemers een carnaval verdienopdracht hebben gekregen, komt de groep bij elkaar om het record hamburgers te maken te verbreken. Er wordt geoefend en de snelste tijden worden genoteerd. De deelnemers die de snelste tijd hebben neergezet mogen voor de volgende keer weer verder oefenen. Kenzy vertelt welke deelnemers dat zijn: Isaac, Janet, Martin, Babette en Jeffrey. Morgen mogen jullie voor het echt voegt ze eraan toe.

Verder zien we dat de kas onder handen wordt genomen door Jeffrey, Isaac en Marciano. Er wordt een vloer in gemaakt. Maar dan gaat de toeter voor de carnaval opdracht. Dit keer moet de polonaise bij de hottub. De deelnemers moeten geld verdienen door een polonaise te doen. De polonaise wordt succesvol uitgevoerd dus er is weer 25 euro verdient voor de huishoudpot. Daarna gaan de deelnemers rustig verder met een spelletje en er volgt weer een toeter. De polonaise moet gehouden worden bij de kas. Ook met deze polonaise weten ze weer 25 euro te verdienen! Daarna is het tijd voor judoles georganiseerd door Bern. En je raad het al, wederom gaat de toeter. Tijd voor een polonaise! Dit keer in de badkamer. Helaas wordt deze niet door de groep gehaald omdat Eunice te laat was. Ze is door haar rug gegaan tijdens de judoles. Maar het was nog wel binnen 30 seconden dus er is geen geld verloren gegaan. Wat gaat de avond nog meer brengen? 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.3]

2 Reacties

Ikke 19 februari 2023 - 16:25

Geel voor martin en Zoë en izaakonverstaanbaar zelf met je oor aan de tv en ze weten t doen t expres

Beantwoord
Ikke 19 februari 2023 - 18:23

En nu inleveren dat schrift izaak hij heeft al honderden overtredingen gemaakt en wordt nooit gecorrigeerd

Rode kaart izaak

Beantwoord

Laat een reactie achter