Home » Een liefdevol in de loods viering en de groep doet een nachtelijke polonaise

Een liefdevol in de loods viering en de groep doet een nachtelijke polonaise

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond stond er een evenement op het programma liefdevol in de loods viering georganiseerd door Esther. Een vergelijkbaar evenement als wat ze met kerst deed. Esther nam dan ook de presentatie op zich. Er wordt naar liefdevolle muziek geluisterd. Enkele deelnemers voelt zich ongemakkelijk, waaronder Jeffrey. Dit hoeft toch allemaal niet zucht hij. Er worden ook nog lieve complimentjes aan elkaar gegeven en de deelnemers hebben een gezellige avond gehad.

Daarna wordt er gezellig gekletst over van alles en nog wat. Jeffrey heeft een idee geopperd om in de nacht wakker te blijven voor de carnaval verdienopdracht. Tot frustratie van Wanda en Gert-Jan. Maar ook in de avond wordt de rust regelmatig verstoord voor de feestelijke verdienopdracht. In de stromende regen moet er bij de hottub een polonaise gedaan worden. Bern gaat op de hottub staan en valt er vervolgens in. Hij doet vanuit de hottub vrolijk mee. De deelnemers hebben succesvol de polonaise gedaan en weer 25 euro verdiend. Niet lang daarna moet er weer een polonaise gedaan worden, dit keer in kamer 1. Kamer 1 wordt letterlijk op zijn kop gezet, ook hiermee hebben de deelnemers weer 25 euro verdiend. De kamer is een grote bende. Uiteindelijk gaat iedereen lekker slapen. Maar ook diep in de nacht is het weer tijd voor, je raad het al: polonaise! Dit keer moet het bij de kas buiten, iedereen rent er heen. Deze hebben ze niet gehaald. De meesten kruipen weer lekker in bed maar een enkeling blijft wakker. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken en vandaag staat de nieuwjaar loop van Isaac op het programma. Wat gaat de dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

1 Reactie

Cisca 19 februari 2023 - 11:17

Het is daar zeker warmer dan in de rest van Nederland want sommige zijn buiten in alleen een boxershort. Lijkt mij erg koud, een goeie zet om ziek te worden.

Beantwoord

Laat een reactie achter