Home » Isaac, Martin, Marciano en Jeffrey denken dat ze in het spel in de minderheid zijn

Isaac, Martin, Marciano en Jeffrey denken dat ze in het spel in de minderheid zijn

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de loods loop hebben Isaac, Martin, Jeffrey en Marciano buiten een gesprek over het spel. Er is Isaac namelijk iets opgevallen waar ze op moeten acteren.

Ik denk dat als je gaat tellen, Wanda, Jappie, Bern, en die en die. Dan zijn ze big zegt Isaac. Marciano vraagt zich af wie hun erop willen zetten. Niet dat zegt Isaac, ze willen een formatie zetten. Ze zijn groter dan ons. Wat is je conclusie vraagt Marciano. Isaac antwoordt dat wat hij gezien en gehoord heeft bevestigd wordt. Gisteren in die hoek boven zaten ze ook. Misschien willen ze een move uithalen merkt Marciano op. Daarom antwoordt Isaac, bij de vorige eliminatie wilde de ene helft wel en de andere niet. Dus nu denken ze dat moeten we voor zijn. We moeten nu kijken wat we moeten doen. We moeten het hoger pakken, de koe bij de horens pakken. Bern wordt er gevraagd. Dat is sensatie merkt Jeffrey op en volgens Isaac is dat wel de koe bij de horens pakken. Of Wanda voegt Martin eraan toe. Daarna tellen de mannen met hoeveel ze zijn, dat zijn er 8. Dan heb je er 15 over merkt Marciano op. Jeffrey vraagt zich af wat Jappie nou aan het doen is, die moeten we onder druk zetten. Jappie gaat sowieso niet met ons mee merkt Martin op. We moeten scherp blijven benadrukt Isaac en Jeffrey zegt dat ze er nog wel wat nodig hebben. Daarom antwoordt Isaac, we moeten het goed aanzien. Marciano wil ook echt de koe bij de hoorns pakken en denkt aan Bern. Isaac denkt dat ook, of een Wanda en Rupert. Maar ze gaan niet winnen. We moeten wel even het spel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 2.6]

Laat een reactie achter