Home » Ook Gert-Jan, Wanda en Jasper komen bij elkaar voor een tactisch plan

Ook Gert-Jan, Wanda en Jasper komen bij elkaar voor een tactisch plan

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Er wordt veel gesproken over het spel. Eerder spraken Isaac, Marciano, Martin en Jeffrey er al over. De mannen denken in de minderheid te zijn. Ook andere bewoners praten erover, waaronder Jasper, Gert-Jan en Wanda. Volgens Wanda moet er echt wel een plan bedacht worden voor als de eliminatie morgen zou komen.

Gert-Jan vraagt aan Jasper of hij niet Kim, Jeff of Isaac erop wil zetten. Jasper denkt dat het effect van Kim te klein is. En ik denk dat je de grootste spelers weg krijgt door zelf te spelen. Dat was ook mijn plan antwoordt Gert-Jan maar het nadeel is stel dat het een moeilijke proef is. Klopt zegt Jasper je moet eigenlijk zeggen van ohh vet. En als je dat niet zegt gaan we met zijn allen op Jeff. Want als jij het niet aandurft kan hij het ook niet. Maar als we er twee aan moeten wijzen dan sowieso Kim voegt hij eraan toe. Dan staat ook een van ons erop. Wanda wil het concreet hebben, wat gaan we doen? Maar dan komt Zoë en wat later Martin erbij en wordt er op Wanda haar vraag geen antwoord gegeven.

Ondertussen hebben Jeffrey en Marciano in de loods ook een gesprek. De twee hebben het over Bern. Volgens Marciano houdt iedereen van hem omdat hij met de flow meegaat. Isaac denkt dat het hem goed is erop te zetten. Iemand moet daar vanaf. Ik hoorde ze net ook praten, ze denken dat ze het spel snappen maar ze gaan iets doen wat ze niet kunnen doen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

2 Reacties

Ikke 19 februari 2023 - 19:31

Geef die mensen drank en borrels met de carnavalspolonaise t hoort r wel een beetje bij hoor en t geld gaat r op en r af enz enz maakt t toch veel leuker om te kijken na een keer polonaise valt t weer stil

Hop hop dansen en moe laten worden alaaf alaaf

Beantwoord
Ikke 19 februari 2023 - 20:19

Huh t was toch voor 3 dagen de polonaise

En nu is t in ene klaar ????

Beantwoord

Laat een reactie achter