Home » Isaac gaat de randjes van pesten en irritatie opzoeken als hij een eventuele eliminatie overleefd

Isaac gaat de randjes van pesten en irritatie opzoeken als hij een eventuele eliminatie overleefd

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vandaag wordt er weer veel gesproken over het spel. Heel veel deelnemers zijn ermee bezig. Net voor de droompresentatie van Rupert gaat Isaac ook even naar Martin op de slaapkamer. Daar zegt Isaac dat hij er klaar voor is en zich niet druk maakt. Zet me er maar op en dan moet je hopen dat ik verlies. Martin lacht, echt he voegt hij eraan toe. Want daarna is de game on gaat Isaac verder. Dan ga ik precies binnen de lijntjes. Van pesten naar irritatie, ik ga dat lijntje continu opzoeken! Dan ga je nog net niet je 24 uur aanvragen. Dat is dan een beetje het spel wat daarna gespeeld wordt, als je daarna geen kans hebt om iemand naar huis toe te sturen.

Martin vraagt zich af of er binnenkort misschien 3 of 4 man moeten strijden. Volgens Isaac zou dat best kunnen. Ze hebben nooit gezegd dat het er maar eentje is. Kan 2 zijn, kan 3 zijn. Ik maak me echt niet druk om deze eliminatie, als ie komt dan komt ie. Als jij je al niet druk maakt. Martin lacht en benadrukt dat hij er ook klaar voor is. Ik hoop eigenlijk dat ie een keer gaat. Dan gebeurt er weer wat. Isaac ziet nu overal spanningen over mensen die denken dat de eliminatie gaat komen. Dan ben je zo bezig met een eliminatie dat je vergeet te genieten. Je moet gewoon blijven genieten man benadrukt hij. Inmiddels maken de deelnemers zich klaar voor de bioscoopavond. Gaat er verder nog iets gebeuren?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

3 Reacties

W.van Batenburg 21 februari 2023 - 21:32

Gelukkig geniet issac van zijn verblijfff,
En heeft hij nog nooit gepest of geïntimideerd.
Ahum.

Beantwoord
Ikke 22 februari 2023 - 07:56

En nog een keer martin

Ze hebben al geroepen en nog steeds versta je niks van wat je segt bewust de mic naar buiten gedraaid net als izaak

En dan nog steeds die ruis wr overheen die je zo hard hoort

Beantwoord
Jan 22 februari 2023 - 12:14

Wordt moeilijk genieten als Isaak gaat pesten en intimideren….. Die man is zo vol van zichzelf, vreselijk! Hoop echt dat Gert-Jan hem eruit speelt. Wat een kwal!

Beantwoord

Laat een reactie achter