Home » Kim D raad het geluid en de deelnemers hopen op een eliminatie

Kim D raad het geluid en de deelnemers hopen op een eliminatie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond is de avond rustig verlopen. Wel zijn enkele deelnemers bezig geweest met een spel door Mirthe bedacht: het geluid, de loods variant. Er werd een hele zoektocht gedaan en bij Mirthe werd gevraagd of het voorwerp juist was. Uiteindelijk weet Kim D het juiste voorwerp te raden. Het  los scheuren van een zak binder. Ze heeft het juist geraden! Kim D krijgt als prijs acht snoepjes. Het levert een hoop gejuich op.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken in een jaar van je leven. Vandaag wordt er gehoopt dat de zoemer gaat. De meeste hopen op een eliminatie. Ook Gert-Jan hoopt erop, hij wil dan zijn plan uitvoeren. Maar of hem dit ook succesvol gaat lukken? Verder maken de deelnemers zich klaar voor een sport circuit en lijkt het er dus op dat de dag rustig van start gaat. Gaat er vandaag nog iets gebeuren?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter