Home » De groep komt bij elkaar om te stemmen, geld uit de prijzenpot voor het half jaar feest?

De groep komt bij elkaar om te stemmen, geld uit de prijzenpot voor het half jaar feest?

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Nadat het record hamburgers maken verbroken is roept manager Kenzy de groep weer bij elkaar. Ze wil namelijk wat bespreken met iedereen over het half jaar feest. Iedereen neemt plaats op de bank en Kenzy neemt het woord.

Ik heb jullie even bij elkaar gehaald over het half jaar feest begint Kenzy. Babette, Isaac en ik zijn er de afgelopen tijd druk mee geweest. Isaac, misschien wil jij er iets meer over pitchen? Isaac lacht en zegt dat alles vast staat wat ze verdienen en wat niet. Wij willen gewoon een hele leuke daginvulling neerzetten voor dat half jaar dat we hier met zijn allen zitten. Alleen als we nu naar de huishoudpot kijken, hebben we tot zaterdag eten en zondag niks. En als we een feestje gaan geven willen we ook met eten, drinken, activiteiten. En daarna een feestje. Maar we hadden vandaag iets anders verwacht. Alles staat met wat we nu binnenhalen. En aangezien we nu niet echt genoeg geld hebben om normaal te eten, is het apart dat we op 3 maart een feest geven. Om nu te pitchen dat we 1750 nodig hebben terwijl we geen eten en drinken hebben is dubbel. We willen afwachten, en als we niks binnenhalen verplaatsen we het. Anders wordt het een vrijmibo deluxe. De groep denkt dat afwachten nu de beste optie is. De bestel tijd is ook een week, vandaag zou het laatste bestel moment zijn. Babette had gehoopt dat ze vandaag wat anders verdient zouden hebben. Jan-Willem oppert een vrijmibo wat luxer te doen. Gert-Jan oppert een stelling te plaatsen voor de prijzenpot. Dat we al weten hoe de groep denkt. Het gaat om 1750 euro zegt Kenzy. Alles is huur. We gaan nog niet vertellen wat het is, dan is het verrassing element eraf benadrukt Babette.

Kenzy vertelt daarna de stelling, het is onder voorbehoud dat we zelf genoeg geld hebben in de huishoutpot. Dan 1750 euro besteden aan het half jaar feest. De groep gaat staan, een meerderheid stemt voor. Er stemmen 5 mensen tegen. Het gaat dus door zegt Kenzy. Het hoeft niet op. En daarmee zit de bijeenkomst erop…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.8]

1 Reactie

Willeke 25 februari 2023 - 08:53

Altijd klagen over het eten, maar het feest moet en zal er komen. Wat een prioriteiten worden hier gesteld zeg. Vraag me af hoe deze mensen(egoïsten ) in de echte wereld leven.

Beantwoord

Laat een reactie achter