Home » Babette is in conflict met zichzelf en Jeffrey laat zijn bilspleet ontharen

Babette is in conflict met zichzelf en Jeffrey laat zijn bilspleet ontharen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Op deze nieuwe dag zitten Babette en Martin vroeg te praten. Babette zit niet lekker in haar vel. Ik weeg wel af voor mezelf, wat ben ik aan het doen. Ik wil niet zelf opgeven maar… Martin geeft toe dat hij 2 dagen geleden ook de wil niet meer had om te winnen. Ik ben toen ook achter geweest, ik ben niet meer bang om weg te moeten. Babette legt uit dat ze de weinige diepgang moeilijk vindt. En ze is in conflict met zichzelf, het is elke dag hetzelfde. Ik merk gewoon dat het onder mijn huid zit voegt ze eraan toe. Het is twee maanden dat ik nergens last van gehad en nu weer een discussie over pindakaas en of je iemand wel of niet iemand mag feliciteren. Zijn dat dingen waar ik me druk om moet maken? Erik denkt dat als er twee mensen weggaan het daarmee klaar is.

Verder besluit Jeffrey iets aan zijn haren op zijn onderrug te doen. Wendy smeert hem in met ontharingscrème. Kim D wil wel dat er nog iets meer onthaard wordt. Ze duikt op hem zodat zijn achterwerk ook gedaan kan worden. Rupert doet er een beetje op. Jeffrey kan er wel om lachen. Hij gaat daarna in de douche. Zojuist klonk er een alarm in de een jaar van je leven loods. De deelnemers wachten nu nog tot ze terug in de loods mogen. De meeste deelnemers verwachten dat het een verdienopdracht wordt. Maar of ze gelijk hebben is nog even afwachten. We komen erop terug zodra er meer bekend is.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3.7]

Laat een reactie achter