Home » Gert-Jan en Isaac praten over het briefje van Esther

Gert-Jan en Isaac praten over het briefje van Esther

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Gisteren werd duidelijk dat Esther een briefje aan Isaac heeft gegeven met hierin de waarschuwing dat Gert-Jan zichzelf wil laten nomineren om Isaac weg te sturen. Afgelopen avond werd er nog lang over gesproken. Eerst sprak Gert-Jan met Jan-Willem, daarna besloot hij met Isaac te praten.

Gert-Jan vertelt eerst over het niet feliciteren verhaal. Hij wilde hier niet aan meedoen en er ontstond onenigheid tussen Esther en hem. Ze was hier nogal boos over en toen heeft ze waarschijnlijk gedacht over het briefje. Het kwam me ook al bekend voor antwoordt Isaac. Het lijkt wel op het ene. Ze heeft gewoon gedacht ik ga Gert-Jan pakken gaat Gert-Jan verder. Dit was haar plannetje. Ik heb ook al met Jan-Willem gelopen met waar ze mee bezig is. Ze is gewoon boos op mij. Ik had het ook al besproken met de jongens zegt Isaac, gelukkig was het een verdienopdracht. Ik vond het al raar. Ze had ook al dingen voor anderen gekocht. Ze was hier al dagen mee bezig. Ik ben gekke henkie niet, ik ben scherp. Ik observeer en analyseer. Gert-Jan antwoordt dat hij er ook geen tijd in wil steken. Ik dacht oke, mooi verhaal. Daarom kwam ik ook naar je toe zegt Isaac, ik vraag het je op de man. Dat waardeer ik ook antwoordt Gert-Jan. Ik dacht ik zoek het uit gaat Isaac verder. Maar nu snap ik het, haar maat was helemaal vol. Met de gedachten dan ben ik misschien van jou af. In mijn beleving ben je nu een diep gat voor jezelf aan het graven. Ik zei ook al tegen Jan-Willem, wat doe je nou? Ze neemt iedereen mee benadrukt Isaac. Ik voelde het al weken aankomen en zij voelt het ook. Volgens Gert-Jan was dit haar plan maar heeft ze er niet goed over nagedacht. Ik denk dat ze haar graf gegraven heeft. Volgens Isaac heeft ze dat gedaan en het is zonde en het had niet gehoeven. Dit was simpel en ik moest er eigenlijk wel om lachen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 3.8]

2 Reacties

Ikke 24 februari 2023 - 10:46

Nou kom maar op bericht voor de manager 3 gele kaarten en en 2 rode kaarten voor gertjan en wanda rood en geel voor wanda kenzi Zoë

Beantwoord
Mexx 24 februari 2023 - 12:33

Met andere woorden:

Gert-Jan en Isaac praten over Esther’s briefje en concluderen dat Esther haar eigen graf heeft gegraven door het briefje te schrijven en iedereen erbij te betrekken. Isaac vindt het jammer dat ze dit heeft gedaan en Gert-Jan denkt dat ze er niet goed over heeft nagedacht.

Beantwoord

Laat een reactie achter