Home » Gert-Jan gaat door met zijn plan ook al is het uitgelekt

Gert-Jan gaat door met zijn plan ook al is het uitgelekt

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was de “surprise” party van Jan-Willem. Hij werd naar de slaapkamer gebracht en later opgehaald door Esther, geblinddoekt. Toen de blinddoek af ging zongen de deelnemers de toen nog jarige Jan-Willem toe. Hij kreeg een kaart van iedereen en er was een gezellig muziekje. Uiteraard werd er ook een drankje genuttigd. Jan-Willem gaat ook nog even los op het elektronische drumstel.

Wat later op de avond gaan Gert-Jan, Babette, Wanda, Wendy en Jasper in de kas overleggen over wat ze nu moeten doen nu het briefje van Esther hun plan heeft uitgelekt. Wanda zegt dat ze niet nog iemand op de stip wilt zetten net als een Berend, een EUnice, Madeleine. Natuurlijk gaan die mensen naar huis. Natuurlijk heb ik niks met Esther Ik heb wel last van haar maar niet op grote schaal. En ik snap Gert-Jan dat hij het wil uitstellen maar dat doen we al een half jaar. Jasper denkt dat het hen alleen maar meer tijd geeft. Daarna hebben ze het over Isaac, hij komt in de tuin kijken. Volgens Gert-Jan heeft hij allemaal al zitten smoezen met Martin, Marciano en Jeffrey. Jasper merkt op dat het gedrag van hem alleen maar bevestigd dat ze bij het plan moeten blijven. Gert-Jan denkt dat het beste is dat ze gewoon bij het plan blijven. De rest van het groepje is het er mee eens. Als je het niet haalt ga ik net zo lang door totdat het gelukt is benadrukt Jasper op zijn beurt. Ik ga het gewoon doen zegt Gert-Jan, het is gewoon klaar. En ik zou spijt krijgen als ik Esther erop ga zetten. Ik ga liever strijdend ten onder.

Op deze nieuwe dag gaat het gesprek over het plan ook verder. Gert-Jan wil tegen Isaac zeggen dat hij op Esther gaat. Ik wil eigenlijk tegen hem zeggen dat ik er goed over na heb gedacht en ik de proef wil spelen. Dus als je op mij wilt stemmen mag het. Ik heb aan een aantal mensen gevraagd om op mij te stemmen, ik wil haar (Esther) er gewoon uit hebben. Ik heb het ook al tegen haar gezegd en ze is haar spullen al aan het pakken. Wanda lacht ze vindt het goud, ja ik vind het een goede. Gert-Jan benadrukt dat hij geen gezeik wil, dan is er ook geen trammelant.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.5]

3 Reacties

Cisca 24 februari 2023 - 11:48

Esther kan ook beter naar huis, dat mensje is zo jaloers en zo verdrietig dat ze er onder door gaat. Ik vind haar zo zielig. Als ze naar huis gestemd word kan ze weer zichzelf worden, beter !!!

Beantwoord
Mexx 24 februari 2023 - 12:31

Met andere woorden:

Gert-Jan blijft vasthouden aan zijn plan, ondanks dat het uitgelekt is. Op een feestje wordt er gezellig gezongen voor Jan-Willem en later bespreekt een groepje in een kas hoe ze verder moeten met hun plan nu het uitgelekt is. Ze overwegen om Esther eruit te stemmen en Gert-Jan wil tegen Isaac zeggen dat hij op Esther gaat. Ze willen geen gedoe en trammelant.

Beantwoord
Manuela 24 februari 2023 - 21:17

Laat aub die eliminatie snel komen en die vervelende Gert Jan verliezen en naar huis gaan en laat hem gelijk die vreselijke Wanda mee nemen pfff …. dan zou het een stuk leuker zijn te kijken en hoef je niet steeds van stream te wisselen hun niet de hele tijd te horen en zien…

Beantwoord

Laat een reactie achter