Home » Isaac, Marciano en Jeffrey hakken de knoop door voor een tactisch plan en Esther zondert zichzelf af

Isaac, Marciano en Jeffrey hakken de knoop door voor een tactisch plan en Esther zondert zichzelf af

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vandaag is het een rustige dag in een jaar van je leven. Er wordt nog volop gesproken over de eliminatie. Terwijl Isaac, Jeffrey en Marciano in de kas bezig zijn hebben de mannen het erover. Ze hopen dat ze “opa” mee krijgen, hij heeft nu volgens Marciano ook een hekel aan Esther en loopt nu mogelijk over naar hun. Maar de mannen willen niet op Esther. De naam Bern wordt genoemd. Dan hakken we de knoop door dan hoeven we het er ook niet meer over te hebben merkt Jeffrey op.

Verder doen de deelnemers hun ding, er wordt met de dj booth geoefend. Imaddidin geeft een paar mededeelnemers een aanwijzingen omdat hij ervaring met dj’en heeft. Er wordt gekookt door Jeffrey en Kim D, spelletjes gespeeld en wat gekletst. Esther lijkt zich wat meer af te zonderen van de groep. Ze zit een redelijke poos voor zich uit te staren naar het vuur in de openhaard. Zou dat komen door het briefje wat ze eerder aan Isaac gegeven heeft? In dit briefje verklapte ze het tactische plan van Gert-Jan. De deelnemers maken nu langzaamaan de loods gereed voor de vrijmibo. Wat gaat er vanavond nog gebeuren?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.8]

1 Reactie

DUTCHY xgx 25 februari 2023 - 00:38

omdat esther dom is geweest, is babette furieus omdat haar “vriend” nu misschien de pot misloopt,
hoort ze wel zelf wat ze zegt, ze zegt letterlijk ik geef gert jan de pot en ik help je daar ook nog bij…….
denk je nu echt dat gert jan grote vrienden met hun allemaal wil worden,
hou toch op, zodra hij de poort uit loopt lacht hij ze hard uit.
waarom denken ze dat hij zo graag eerst de sterke spelers eruit wil werken met zijn nieuwe vriendengroep.
buiten had hij nooit zo’n vriendengroep gehad, kijk hoe hij binnen kwam, niemand zat op hem te wachten hoor, nu is hij 20 kilo verder en heeft hij tijd om te sporten,
en allemaal trappen ze erin, ze geven hem letterlijk de pot en die andere groep die loopt achter de feiten aan.
maar ik zie liever die andere groep van jeffrey want daar gebeurt tenminste wat, met gert jan krijgen we alleen maar quiz over disney of zakdoekje leggen, doet hij vast met zijn neefjes…..
weinig zin om daar naar te kijken, waarom mag de kijker niet stemmen om er 1 uit te helpen, zonder die interactie is er geen binding met de kijkers, bij big brother is dat gelukkig wel, is in belgie zelfs populair

Beantwoord

Laat een reactie achter