Home » Jan-Willem hoort over Esther haar briefje, hij is flabbergasted

Jan-Willem hoort over Esther haar briefje, hij is flabbergasted

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond besluit Gert-Jan met Jan-Willem een gesprek aan te gaan over Esther. Esther heeft namelijk een briefje aan Isaac gegeven waarop ze hem waarschuwde voor zijn tactische plan.

Gert-Jan wil Jan-Willem meenemen met wat er gebeurt is rondom Esther. Zo vertelt hij hem over het feit dat Esther wilde dat niemand hem zou feliciteren. En wat hij ervan vond. Daarna begint hij over het briefje. Ze heeft een briefje geschreven naar Isaac dat ik een plan tegen hem heb. Ik de proef ga spelen en hem naar huis ga sturen. Dat meen je reageert Jan-Willem verbaasd. Ja antwoordt Gert-Jan, 100 procent. Dat heeft ze mij uiteraard niet vertelt zegt Jan-Willem. Ik heb het briefje zelf gelezen benadrukt Gert-Jan. Ik zei tegen Isaac dat ik niet wist wie deze onzin opschrijft. Babette zat er ook bij en heeft het gelezen. Ze zei ik denk dat het het handschrift van Esther is. Babette is toen weer naar Isaac gegaan met de vraag of het van Esther was. Hij zei daarop ja.

Aha zegt Jan-Willem, ik ben echt flabbergasted. Ik neem jou niks kwalijk benadrukt Gert-Jan. Ik heb haar ook duidelijk gezegd dat er met niemand over gesproken zou worden vertelt Jan-Willem. Godverdomme voegt hij eraan toe. Dit is echt niet normaal. Ik vind dit echt vreselijk geeft Gert-Jan toe en Jan-Willem kan dat wel begrijpen. Gert-Jan zegt dat het nu de vraag is of ze het plan door trekken of de andere helft zegt we knallen haar eruit. Dat snap ik antwoordt Jan-Willem en volgens Gert-Jan was het plan dicht. Ik had dit nooit verwacht zegt Jan-Willem, dit is voor mij een eye opener. Ik zou zeggen we blijven bij ons plan. We hebben er nu gesprekken over wat we nu moeten doen laat Gert-Jan weten. Jan-Willem vindt dat het helemaal nergens op slaat. Het is voor mij een gigantische domper. Dit gaat mij echt de pet te boven. Ze schiet zichzelf in de voeten nu. Goed dat je mij hierin betrekt, sorry. Ik neem jou niets kwalijk benadrukt Gert-Jan. Ik denk gewoon het plan doortrekken merkt Jan-Willem op, ik snap goed dat jullie haar eruit willen hebben. Groot gelijk maar ik zou zeker bij het plan blijven. Ik schrik hier heel erg van benadrukt hij. Wat dom, hoe dom kun je zijn. Ik dacht dat ik haar in vertrouwen kon nemen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

1 Reactie

Yvonne 24 februari 2023 - 09:08

Haha ik lach me rot boontje komt om zn loontje Gert jan en Jan Willem dit is te gek haha

Beantwoord

Laat een reactie achter