Home » Esther heeft spijt van haar actie en vindt dat Isaac haar vertrouwen heeft geschonden

Esther heeft spijt van haar actie en vindt dat Isaac haar vertrouwen heeft geschonden

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond sprak Jan-Willem Esther aan over het briefje wat ze aan Isaac gegeven heeft. Later besloot Esther weer met Jan-Willem te praten. De twee hebben een goed gesprek en Esther legt uit waarom ze het gedaan heeft.

Esther zegt dat het haar spijt en dat ze haar verantwoordelijkheden neemt. Maak je maar geen zorgen. Dat doe ik niet antwoordt Jan-Willem maar ik snap het niet. Esther wil hem dat wel uitleggen. Het zijn persoonlijke beweegredenen van jou geweest voegt Jan-Willem eraan toe. Ja zegt Esther, ik wilde het op een andere manier laten gaan door Isaac te waarschuwen en kijken hoe het zou gaan. Ik heb het risico genomen, red ik de eliminatie dan red ik het en anders niet. Het was niet nodig geweest merkt Jan-Willem op. Je hebt er niks mee verdiend. Dat had ik niet in de gaten zegt Esther.

In de nacht praat Esther met Wendy en Babette. Esther zegt dat ze haar beste vriend heeft verraden. Het was om te zien of hij te vertrouwen was en hem te beschermen. Hoe dom en naïef kun je zijn. Ik verwacht van jullie niets, ik ben niet zielig. Dit is een grote fout die ik heb gemaakt benadrukt ze. Sorry daarvoor voegt ze eraan toe. Babette antwoordt dat ze geen sorry hoeft te zeggen. Ik koppel het los van het spel. Als mens kan ik je waarderen maar spel technisch… Het is ook een les voor jou. Misschien kom je er beter uit. Ik heb hem (Jan-Willem) zo diep geraakt zegt Esther. Babette zegt dat ze er bewust over nagedacht heeft en het gedaan heeft. Je probeert Isaac te beschermen maar je valt hem kei hard af voegt Wendy eraan toe. Geef het gewoon tijd gaat Babette verder, het komt wel goed. En door het geld veranderen mensen.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken. Marciano besluit Esther uit te horen. Hij vraagt of het een oud plan is en of ze dat rechtstreeks van Gert-Jan gehoord heeft, zijn plan. Esther legt uit dat ze het recent gehoord heeft, of het een oud plan is weet ze niet en van wie ze het gehoord heeft gaat ze niet zeggen. Marciano vraagt waarom ze het tegen Isaac gezegd heeft en wat ze verwacht had wat hij ermee zou doen. Esther antwoordt dat ze een band met Isaac had. Ik creëerde moedergevoelens. Ik had het vertrouwen dat hij mij anders behandelde dan de rest. Toen ik dat hoorde had ik zoiets van ik moet mijn zoon waarschuwen dat het kon gebeuren. Ik wilde hem een stap voor geven. Het had ook te maken met het feit of ik Isaac kon vertrouwen. Daarom heb ik het plan van Gert-Jan gepakt omdat ik geen ander ding had om te ontdekken of hij te vertrouwen is. Wat is nu je conclusie vraagt Marciano. Mijn vertrouwen is geschaad antwoordt Esther. Ik ben daar net zo goed de schuldige onder. Ik geef niet alleen hem de schuld. Ik had niet verwacht dat hij het briefje aan Gert-Jan zou geven.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4]

Laat een reactie achter