Home » Jan-Willem spreekt Esther aan over haar briefje

Jan-Willem spreekt Esther aan over haar briefje

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was de vrijmibo. Jan-Willem besluit Esther eens aan te spreken over het briefje wat ze eerder aan Isaac gegeven heeft. Hierin verklapte ze het tactische plan van Gert-Jan.

De twee zitten samen op de bank, Esther zegt dat ze niet iets gedaan heeft wat Jan-Willem denk dat ze gedaan heeft. Dan is het goed antwoordt Jan-Willem, dan weet ik dat. En wat denk ik dan wat je gedaan hebt? Dat weet ik niet antwoordt Esther. Wat jij mij vertelt hou ik altijd geheim. Oke nou dan is het goed antwoordt Jan-Willem, dan ben ik voorgelogen. Het enigste wat ik weet is dat ik bovenaan de eliminatielijst sta merkt Esther op. Ja dat klopt antwoordt Jan-Willem. Dat is het enige wat ik weet benadrukt Esther. Dat heb ik van Isaac gehoord, prima zei ik. Ik wil niet dat Jan-Willem dat weet. Dat hebben ze mij al lang vertelt hoor zegt Jan-Willem. Er is iets gebeurt, jij heb een briefje bij Isaac neergelegd over Gert-Jan. Dat hij hem eruit wil spelen. Isaac heeft het mij ook laten zien. Is dat waar of niet waar? Dat is waar antwoordt Esther. Dat had jij mij moeten vertellen gaat Jan-Willem geïrriteerd verder. Maar dat doe je niet. Dan moet je niet doen alsof je niet weet waar het over gaat. Omdat ik niet wist waar het over ging nee antwoordt Esther. Nou daar gaat het over zegt Jan-Willem. En dan moet jij niet zeggen ik hou alles geheim want je hebt net weer tegen mij gelogen. Wat moet ik daar dan mee? Niks zegt Esther en volgens Jan-Willem is het dan wel duidelijk. Waar is mijn vertrouwen dan? Weg zegt Esther. Dat heb ik niet gedaan benadrukt Jan-Willem. Daarom heb je nu zelf je ruiten ingegooid want ze gaan jou eruit kieperen. Daar kan ik niks aan doen. Je hebt het aan jezelf te danken. Je speelt de vermoorde onschuld en dat moet je niet doen. Je weet donders goed dat je het niet goed hebt gedaan. Klopt zegt Esther en Jan-Willem zegt dat het niet erg is, iedereen maakt fouten in zijn leven. Ik ga er ook uit antwoordt Esther en Jan-Willem zegt dat ze er niets mee gewonnen heeft. Je hebt mijn vertrouwen geschonden. Nee dat was niet nodig geweest geeft Esther toe maar dat risico heb ik genomen. Dat weet ik en ik ga. Jan-Willem antwoordt dat hij dat niet weet. Ik heb gezegd dat ik niet op jou ga. Het is wat tussen jou en Gert-Jan, ik vergeef je die foutjes maar je had het niet moeten doen. Ik neem daar ook mijn verantwoordelijkheden voor benadrukt Esther op haar beurt. 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.5]

2 Reacties

Mariska 27 februari 2023 - 23:10

Wat een gedoe pff

Beantwoord
Mariska 27 februari 2023 - 23:11

Wat een gedoe ,, beetje puberaal gedrag

Beantwoord

Laat een reactie achter