Home » Esther spreekt Isaac aan en vraagt waarom hij haar briefje heeft laten zien

Esther spreekt Isaac aan en vraagt waarom hij haar briefje heeft laten zien

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond sprak Jan-Willem Esther aan over het briefje wat ze aan Isaac gaf waar het tactische plan van Gert-Jan in stond. Esther besloot daarna met Isaac te praten. De twee lopen naar buiten om er even over te spreken.

Esther zegt dat ze to the point is, jij hebt Gert-Jan het briefje van mij laten zien. Wat ik in vertrouwen heb gedaan, waarom heb je dat gedaan? Klopt antwoordt Isaac, omdat ik daar geen goed gevoel bij had. Ik wist niet wat de reden ervan was en ik heb het hem laten zien. Ik hou er niet van om bij dingen betrokken te worden waar ik niet bij betrokken wil worden. Ik had mijn twijfels of het klopte of niet. Oke antwoordt Esther, dat is pech voor mij. Niet voor jou antwoordt Isaac, maar in iets waar ik geen 100 procent vertrouwen in heb. Je moet mij niet voor de gek houden, ik ben geen pion voor iemand hier. Zet mij niet in situaties waar ik in wil zitten. Er gingen al verhalen namelijk, daarna heb ik het pas laten zien. Ik wilde bevestiging of het wel of niet klopte. Ik weet dat ik eruit ga gaat Esther verder en Isaac denkt dat ze er teveel mee bezig is. Je moet het loslaten. Ik heb het al losgelaten antwoordt Esther, maar het ging als een lopend vuurtje. Ik vind toch jammer dat je mijn vertrouwen ondermijnd hebt. Ik heb dat briefje aan jou gegeven waarin ik je wilde waarschuwen. Toen jij dat had gelezen zei je dat ik bovenaan een lijstje stond. Dat heb je al een paar keer eerder vertelt dat je dacht geëlimineerd te worden benadrukt Isaac, ik heb jou geen bevestiging gegeven. Je hebt mij een paar keer gezegd dat mensen je willen elimineren. Ik weet niet van een lijst. Dat heb ik dan fout vernomen geeft Esther toe. Je had nooit die brief moeten geven zegt Isaac, ik zie al weken wat er gebeurt. Ik weet wat er speelt maar zet mij niet in situaties waar ik in wil zitten. Dat is mijn fout geweest zegt Esther. Mijn intentie was goed, het is allemaal fout gegaan. Ik neem mijn verantwoordelijkheid en ik ga de eerst volgende keer als ze mij nomineren. Blijf gewoon je ding doen benadrukt Isaac en ik zou niet bezig zijn met een eliminatie.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.4]

1 Reactie

eddy kreutz 25 februari 2023 - 11:09

ik vind esther niet eerlijk geweest is steets als zogenaamt vriendjes zijn met jan willem terwijl ze hem er uit wil halen als ik jan willem was hart ik niets meer met haar willen doen ook niet voetbal tafel

Beantwoord

Laat een reactie achter