Home » Isaac denkt niet dat de andere groep op een van hun gaat tijdens een eliminatie

Isaac denkt niet dat de andere groep op een van hun gaat tijdens een eliminatie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De dag in een jaar van je leven gaat vrij rustig voorbij. Esther bedankt Wendy en Babette hoe goed ze met haar omgaan. Ik moet de cirkel door zien te breken en dat is zwaar. Ik moet hier doorheen en dat kan alleen dankzij jullie. Dus dat komt goed. Tuurlijk komt het goed antwoordt Wendy, je hebt al zoveel dingen overwonnen dan kan dit er ook wel bij. Esther benadrukt dat ze fijn gesproken heeft afgelopen nacht. En dat jullie vragen hoe het met mij gaat geeft mij een boost om die cirkel te doorbreken.

Verder hebben Isaac en Jeffrey kort een gesprek over de komst van een eventuele eliminatie. Ze praten cryptisch dus welke bewoner ze bedoelen is onduidelijk. Jeffrey denkt dat er niets verandert is. Voor hun wel antwoordt Isaac, ze gaan geen move maken. Ze pakken de makkelijke weg, Essie eruit. Maar die moeten we hier houden. We moeten de andere kant op gaan. Ik wil zien wat het scherm gaat zeggen. We gaan een risicootje nemen. Ze gaan niet op een van ons. Als wij op spy gaan dan veroorzaak je nog meer onrust merkt Jeffrey op. Hij is al aan het wankelen. Isaac vindt dat een goed plan. Zo heb je ook meerdere fronten in paniek zegt Jeffrey en Isaac wil ook chaos creëren.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

Laat een reactie achter