Home » Babette maakt zich zorgen om Esther, als ze zo doorgaat wordt het de kliniek

Babette maakt zich zorgen om Esther, als ze zo doorgaat wordt het de kliniek

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond besloot Babette met Esther te praten. Het gaat sinds het briefje wat Esther geschreven heeft voor Isaac nog wat minder met haar.

De dames praten over het slechte slapen van Esther. Hier had Esther in de buitenwereld ook al last van. Ik kom niet goed in slaap. Ik maak daar geen moordkuil van. Babette ziet een overlevingsmechanisme. Maar los van het spel, na je verliefdheid heb je een val naar beneden gemaakt. Met eten, met slapen, met hoe je eruit ziet. Hoe je bent. Ik weet niet hoe je dat op kunt lossen, ik hoop dat echt dan de droomsap is. Maar ik maak me daar nog ernstiger zorgen over dan de rest. Van de rest denk ik oke dat is gebeurd dat heb je gedaan. Ik had het ook niet voorzien dat mensen dit gingen doen wat ze vanmorgen hebben gedaan. Ik weet niet wat er is gebeurd antwoordt Esther. Babette vertelt dat mensen over de poort hebben, het gaat goed met je familie (van Isaac) en Esther heeft gelijk. Oh reageert Esther verbaasd. Babette verteld dat hij het niet ziet dat Esther gelijk heeft, hij vindt het helemaal niet leuk. Hij denkt dat dit een plan van jou is. Ik vraag me af hoe je dit 6 maanden vol moet houden. Je moet wel gaan slapen want anders kun je dadelijk door naar de kliniek. Ik weet dat het ernstig is antwoordt Esther. Babette benadrukt dat het ernstig is, als je zag hoe je hier binnen kwam en nu. Dun, bleek, moe, niet hier. Dan ga je ook dat soort dingen doen. Ik wil je helpen maar het is wel echt cruciaal. Esther laat weten dat ze hoop heeft op de droomsap. Je hebt gewoon echt je rust nodig benadrukt Babette nog een keer. Dan zien dingen er oprecht anders uit. Ik moet het doen met het geen wat ik heb merkt Esther op. Het enigste wat ik heb is droomsap.

Babette vraagt wat Esther haar beste scenario gaat zijn met wat er nu kan gebeuren. Wat moet er veranderen of gebeuren? Esther antwoordt dat ze kan slapen, wat aankomt en beter in haar vel zit. Babette vraagt wat ze ervoor nodig heeft. Dat is rust zegt Esther. Babette denkt dat als ze rust heeft pas dingen kan vragen aan haar brein. Ze benadrukt dat ze het niet leuk vindt om haar zo te zien. Ik vind dat ik de verantwoordelijkheid pak om te zeggen pak de tijd om voor jezelf te zorgen. Dat is ook zo antwoordt Esther.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.8]

2 Reacties

Bep 26 februari 2023 - 10:40

Ze moet naar huis gaan want ze stelt haar aan

Beantwoord
Ikke 26 februari 2023 - 13:15

Hou vol ester !!!!

Jij bent sterk

Je hebt een fout gemaakt maar dat deden er meer hoor

Alleen ze moeten iemand hebben om op te pikken, de slimmererikken hebben niet in de gaten dat jij dat wel aan kan

T is niet makkelijk maar t is jou velen malen meer gegunt als anderen stelletje kleuters zijn t hun groeperen jij kunt t alleen

Laat ze maar komen jij bent sterk

Haha paalhangen kun je nog langer dan izaak

Goed slapen en daar mogen ze van t programma wel een inslaper voor geven de rest krijgt ook kom op zeg kamer 5

Ester you go girl onze steun heb jij jij bent zoals jij bent en de rest moet accepteren zoals jij ook moet

Kus van ons

Beantwoord

Laat een reactie achter