Home » Kim D bespreekt met Jeffrey dat ze gered zou zijn uit een tactisch plan door Erik

Kim D bespreekt met Jeffrey dat ze gered zou zijn uit een tactisch plan door Erik

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Erik heeft aan Kim D vertelt dat hij haar gered heeft van een plan waarin zij ingezet zou worden in een tactisch plan. Kim D bespreekt dit later met Jeffrey.

Kim D zegt dat ze de zwakste schakel is uit de groep met Moraima. Jeffrey schudt zijn hoofd en Kim D merkt op dat het haar kop zou zijn geweest. Wanneer vraagt Jeffrey waarop Kim D nu zegt. Nee tuurlijk niet zegt Jeffrey, daar krijgen ze niet genoeg… Dat denk jij onderbreekt Kim D hem, ik weet het. Jeffrey vraagt zich af hoe ze dat weet. Kim D antwoordt dat het inside information is. Ja wie vraagt Jeffrey en Kim D zegt mensen. Ga niet zo tegen mij doen zegt Jeffrey. Door iemand van die groep gaat Kim D verder. Mijn kop stond erop. Ja dag antwoordt Jeffrey, wie heeft het gezegd dan? Ik vind het nogal wat. Dan kan ik op onderzoek uit. Ik ga het zelf doen zegt Kim D. Jeffrey blijft vragen wie het is maar Kim D blijft daar geen antwoord op geven. Ik ga het niet zeggen benadrukt ze. Dan zijn we uit gel(lt de komende zes maanden antwoordt Jeffrey terwijl hij naar binnen loopt.

Binnen komen de twee weer bij elkaar, Jeffrey zegt dat Wanda dat bedacht heeft. Die heeft Gert-Jan zover gekregen om het te doen. Heb je iets over mij gezegd vraagt Kim D. Nee antwoordt Kim D, zij moet er gewoon uit. Daarna gaan ze boven op het bankje zitten. Je zegt niks benadrukt Kim D, maar je zegt niks want dan is het klaar. Vervolgens begint ze te fluisteren. Ze legt uit wat er gezegd is, dat ze een gevaar zou zijn met alcohol. En dat ze iemand wilde die zwak was en omdat ik iemand was die met jullie mee zou stemmen. Maar dat heb ik niet gedaan, dat heb ik ook gezegd. Tegen wie heb je dat gezegd vraagt Jeffrey. Uiteindelijk antwoordt Kim D dat ze dat tegen Erik heeft gezegd. Erik heeft gezorgd dat ik er niet op kwam maar Moraima. Maar dit moet je ten alle tijden voor je houden benadrukt Kim D. Hier moeten we wel wat mee doen. Ik weet niet wat ik moet doen. Je moet uit de picture blijven antwoordt Jeffrey. En hopen dat Esther weer een fout maakt. Het gaat mij erom dat iedereen die mij lief heeft daarin mee ging zegt Kim D. Ik zou wachten, dit is een gemaakte groep zegt Jeffrey. Daar komt onrust in en daar zijn ze uiteindelijk slachtoffer van. En benadrukt rustig te blijven. Je krijgt de informatie binnen en je gaat weer door. Geloof me, die groep gaat nu al uit elkaar. Uiteindelijk weet Kim D wat rustiger te worden en neemt zich voor om normaal te doen…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.2]

Laat een reactie achter