Home » Erik verklapt aan Kim D dat ze een doelwit was en bijna op de schopstoel zat

Erik verklapt aan Kim D dat ze een doelwit was en bijna op de schopstoel zat

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na het vertrek van Gert-Jan en net voor de weekvergadering van vandaag wordt er veel over de eliminatie gesproken. Zo hebben Isaac en Jeffrey een gesprek. Er hadden maar 7 mensen op Sasha gestemd en dat zouden er 8 moeten zijn volgens hun calculatie. Ook merkt Jeffrey op dat ze het zelfs niets meer in de hand hebben. Maar Isaac is ervan overtuigd dat het niet meer gaat gebeuren. Ze gaan ons er ook niet meer opzetten want nu weten ze dat de kans er is dat we het pakken en een van hun doen. Jeffrey denkt dat het een geforceerd groepje is wat geen stand houdt. Zie maar alle 11 mee te krijgen. Dat krijg je niet antwoordt Isaac. En Jeffrey is woest op die motorrijder (Jasper). Ik moet ook echt mijn mond houden want anders is het volgende keer makkelijk. Ook vragen ze zich af wat er al besproken is in de kamer toen Gert-Jan er nog was. Ze hebben het volgende plan al besproken merkt Jeffrey op. Dat denken ze antwoordt Isaac. We gaan daar een beetje in…

Later hebben Erik en Kim D ook nog een gesprek in de badkamer terwijl ze aan het schoonmaken zijn. De twee hebben het over het vertrek van Gert-Jan. Kim D merkt op dat Esther er met wat geluk tussen uit is gepiept. Die kan altijd op elk moment eruit merkt Erik op. Het kan op allerlei manieren lopen. De twee bespreken dat ze wel weten met wie ze erin willen blijven. Dan zegt Erik ik weet niet of je het in de gaten had maar ik heb je wel gered in een plan. Gisteren stond het er nog zo voor dat jij op de schopstoel stond. Oke zegt Kim D wat verbaasd, door wie dan? Erik antwoordt dat hij niet teveel kan zeggen en Kim D vraagt of het Wanda was. Erik schudt zijn hoofd, ze ging wel mee in het plan maar… Door wie werd het bedacht dan vraagt Kim D nog een keer. Gert-Jan onder andere zegt Erik. Kim D kijkt verbaasd en Erik benadrukt dat het echt zo is. Het plan dat iemand zou mogen kiezen iemand naar huis te sturen zou Gert-Jan doen, dat is zo gebleven. Maar niet als er twee tegen elkaar moesten. Je weet ook wel dat groep Isaac voor Sasha zou kiezen. En toen was de keuze wie doen we dan toen stond jij daar tussen. Toen heb ik een tegen voorstel gedaan en dat is het uiteindelijk geworden. Anders had je op de schopstoel gestaan. Kim D kan zich niet voorstellen dat de oudjes en zo op haar zouden stemmen. Erik antwoordt dat heel veel mensen haar toch wel zien als risico met drank en je gedrag erbij. Ik drink bijna niet antwoordt Kim D verbaasd. Volgens Erik zien anderen dat wel zo, daarom is je naam genoemd, je stond er echt op. Er wilde 12-13 mensen op jou gaan. Ik kan mij niet voorstellen dat hij mijn naam noemt zegt Kim D, Erik zegt dat hij niet de eerste was maar hij haar wel genoemd heeft. Ik drink bijna niets zegt Kim D nog een keer. Volgens Erik komt het door het gedrag wat ze heeft als ze alcohol op heeft, dan hoef je niet eens veel te drinken. Je zit dan snel in je emotie. Ik probeer je uit de wind te houden sinds het begin benadrukt hij. Ik zeg het niet voor niks, je weet dat ik bloed eerlijk ben. Je stemt ook met het kamp van Isaac. Kim D benadrukt dat ze niet gestemd heeft op wat hun hebben gedaan. Volgens Erik is dat wel hetgeen wat ze denken. Kim D vindt het wel erg om te horen. Ik heb het plan wat verlegd zegt Erik, anders was het 50-50 jij of Esther tegen Sasha. Wees gewaarschuwd. Het doet me wel pijn dat hun mij eerder willen laten gaan dan een Sasha merkt Kim D op. Dat zijn wel de feiten zegt Erik. Maar dan weet je het in ieder geval. Tegen niemand vertellen dat ik het gezegd heb want dan krijg ik de volle laag. Nee zegt Kim D, ik zeg het tegen niemand. Zelfs niet tegen Jeffrey…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

Laat een reactie achter