Home » Kenzy roept de groep bij elkaar voor haar laatste weekbespreking

Kenzy roept de groep bij elkaar voor haar laatste weekbespreking

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Door de eliminatieopdracht en het uiteindelijke vertrek van Gert-Jan is de weekvergadering enkele uren verplaatst. Kenzy roept in de middag de groep bij elkaar om weer wat dingen te bespreken.

Kenzy zegt dat het haar laatste weekbespreking is. We hebben nu 0 euro, tot en met woensdag eten. En er is al een deel besteld voor vrijdag. Ik vond het een hele leuke maand, ik heb veel geleerd. Veel geluisterd en feedback gekregen. Ik heb geprobeerd dat te verwerken. De wasmachine gaat 6 maart in de sluis, dan komt er iemand naar kijken. Dat staat nog los van kosten, daar krijgen we later over te horen. Over de oven en de biljart heb ik gemaild, ik wacht op een antwoord daarop. Daarna is het tijd voor de rondvraag.

Imaddidin laat weten dat de dj set er is. We gaan verder met de groep die hier al een beetje mee bezig was. En als we de juiste playlisten krijgen ga ik weer basis workshops geven. Rupert zegt dat hij weer een info balie doet voor de managersverkiezing. Janet begint over de kas, we zijn druk bezig. Het is bijna klaar, we wachten op de bank. We zouden het fijn vinden als de kas nog niet gebruikt wordt. Deze wordt hopelijk geopend met het half jaar feest. Bern zegt dat het judo toernooi voor vanmiddag op de planning stond en wil weten of iedereen dat nog wil. Het gaat uiteindelijk niet door. Babette begint over de 50 euro die aan de kant is gezet besteed wordt voor een drankje voor het half jaar feest. Nee laat Kenzy weten, voor morgen is er wel drinken maar geen drank. Babette vraagt zich af hoe de rest daarover denkt om toch te kunnen proosten. Er ontstaat lichte discussie over en Babette benadrukt dat ze alleen maar wil proosten. Ook al is het met één drankje. Die 50 euro zit nu in een potje waar we toch nooit een feest van kunnen vieren. De 50 euro is al opgemaakt laat Kenzy weten. Aan drank en hapjes alvast voor het feest. Martin denkt dat het heel duidelijk is, gaan we iets daarvan gebruiken om morgen te kunnen proosten. De meerderheid stemt voor. Janet wil dat iedereen om 14:15 kaar is voor het evenement, om 14:30 beginnen we. Jan-Willem begint over het drumstel, wil je drumles krijgen meld je bij mij aan. Dan kan ik dat opschrijven. Het inplannen en het voordoen. Eunice begint over het record wafels. De informatie is opgeschreven en dat hang ik straks op. We mogen 3 keer oefenen, elke woensdag en het is in duo’s. Ook komt er nog een lijst te hangen met een planning voor het evenement van morgen. Eunice begint over de droomsap, als er zakgeld is dan betaal ik het terug. Volgens de groep hoeft het niet want er is al voor gestemd. Daarmee zit de weekvergadering erop en bedankt Kenzy iedereen dat ze erbij waren.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 2.4]

1 Reactie

Narda 28 februari 2023 - 09:24

Eventjes over de wasmachine,
De bewoners zitten nog net géén half jaar.in de loods van een jaar van je leven.

Uiteraard jan de wasmachine stuk gaan naar de mega vele keren wassen.

Ik neem toch aan dat het een nieuwe wasmachine was toen de bewoners in de loods hun intreden deden.

Dan zit er zoals gebruikelijk 2 jaar garantie op de wasmachine.
Zelfs als het een tweedehandsje is,zit er minstens 6 maanden garantie op de machine.

Ik vind niet dat de bewoners voor die kosten op moeten draaien.
Dat zal niet loyaal zijn van het team van de organisatie.

Beantwoord

Laat een reactie achter