Home » De deelnemers hebben een gezellige dag tijdens de loods best songwriter evenement

De deelnemers hebben een gezellige dag tijdens de loods best songwriter evenement

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de verdienopdracht van vandaag is het tijd voor een evenement georganiseerd door Eunice en Janet: Loods best songwriter. De deelnemers dragen zelf gemaakte muzieknummers voor. En het mooiste optreden krijgt uiteindelijk een prijs.

Janet heet iedereen welkom, we gaan er een leuke dag van maken! Ik heb gezien dat heel veel mensen actief bezig zijn geweest. Ik zou zeggen luister goed naar de woorden en ik zou zeggen proost op een gezellige dag. En na afloop nemen we nog een wijntje en op een half jaar. Eunice zegt dat ze er ook veel zin in heeft. We vieren vandaag een half jaar in de loods, we zijn heel trots. Het aftellen is begonnen, nog een half jaartje. Ik proost voor jullie en ons allemaal. Jullie hebben allemaal stembiljetten, elke keer als iemand gezongen heeft schrijven jullie een cijfer erop van 1 tot en met 10. Er komen twee pauzes en na afloop tellen we de stemmen en wie de winnaar is. Daarna treden verschillende deelnemers op met een eigen geschreven liedje. De sfeer gaat er gezellig aan toe maar uiteindelijk is het tijd voor de uitreiking.

Eunice wil een applaus voor iedereen en gaat dan over naar de uitslag. We hebben prijzen voor de eerste en tweede plek. De derde mag natuurlijk genoemd worden. Dat is Jeffrey! En op de tweede plek, het scheelde maar 1 punt met de winnaar is: Kenzy. En de winnaar mag naar huis gaan met deze mooie prijs, dat is: Janet! Dat was eigenlijk niet de bedoeling lacht Janet. Ze krijgt een mooi beeldje en een flesje drank. Ook krijgt ze een mooi lint om. Je mag nog een keer optreden zegt Eunice. Daarna zit het evenement erop en mogen de deelnemers nog enige tijd van muziek genieten. Wat gaat de rest van de avond nog brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter