Home » Jan-Willem en Erik willen voor Isaac en Jeffrey gaan tijdens een eliminatie

Jan-Willem en Erik willen voor Isaac en Jeffrey gaan tijdens een eliminatie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de eliminatie van gisteren waarbij Gert-Jan een jaar van je leven moest verlaten zitten Jan-Willem en Erik alweer te praten over een nieuw plan. De mannen hebben twee doelwitten voor ogen.

Erik vertelt dat hij vanmorgen een sport bankje gebruikt heeft om op te zitten tijdens het ontbijt. Isaac zei of ik dat even terug kan zetten waarop ik zei ja dat kan. Hij was het er niet mee eens hoor, zo. Jan-Willem lacht, hij doet maar. Ik heb het ook niet teruggezet gaat Erik verder, Martin was al met dat ding aan het lopen. Hij bepaald het niet merkt Jan-Willem op, hij trekt hier boven ook spul weg zonder het te vragen. Gewoon niet op reageren. Hij probeert van alles, hij gaat voor de bus. We zijn met zoveel stemmen meer. We hadden hem die proef moeten laten spelen. Gert-Jan was te fanatiek, maar hij had het ook niet gehaald. Ik ben er klaar mee, we hebben een dikke meerderheid. Volgens Erik trappen er nog steeds mensen in. Jan-Willem is van mening dat het Isaac of Jeffrey gaat worden. Volgens Erik heeft Jappie Jeffrey zijn naam ook genoemd. Jan-Willem merkt op dat Jappie nog met Jeffrey gesproken heeft en het nog gaat vragen. Maar dan hebben we twee opties, of Isaac rechtstreeks of Jeffrey. En dan zie ik Isaac het liefst, je hebt dan twee opties links en rechts. En het lijkt hem goed om bijvoorbeeld links over de arm wrijven Isaac te doen en rechts Jeffrey. Erik denkt dat je moet knikken maar dat gaat volgens Jan-Willem niet werken. Ze zitten allemaal te kijken naar ons. Van de armen kunnen ze niks zeggen. En als het een beetje een opdracht is die we nu gezien hebben is het heel moeilijk. Jeffrey heeft geluk gehad maar dat lukt hem geen tweede keer. We moeten hem er gewoon opzetten elke keer zolang we de meerderheid hebben. Erik stelt voor om een proef die enigszins haalbaar lijkt Jeffrey erop te zetten. Als hij het niet haalt is hij ook weg he merkt Jan-Willem op. Daarom zegt Erik, dat heb ik liever dan iemand van onze kant die weggaat.

Jan-Willem denkt dat Jeffrey ook aan hun kant staat. Erik schudt zijn hoofd en Jan-Willem zegt dat hij het nog niet helemaal zeker weet. Erik merkt op dat er een hoop Jeffrey niet zien zitten en vertrouwen. Dat klopt antwoordt Jan-Willem, daar heeft hij zelf ook voor gezorgd. Maar hij speelt het op die manier. Hij heeft op Esther gestemd puur om te laten zien ik stem niet met jullie mee. Dus op zich speelt hij wel goed. Hij komt uit onverwachtse hoek. Erik vindt het moeilijk om in te schatten. Jan-Willem vindt dat ook, we gaan voor zekerheid. Die proeven zijn haalbaar maar niet zomaar. En dan zou hij iemand aan onze kant weg kunnen sturen, nou en? Iedereen van ons stuurt hem weg, dus hij heeft een kleine kans om winnaar te worden. Ik zal met Jappie en Sasha overleggen, ik ga wel vooraan staan.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.8]

4 Reacties

Karin 28 februari 2023 - 11:23

Ik had nooit verwacht dat JW op Jeffrey zou stemmen op 🤔

Beantwoord
RHD 1 maart 2023 - 09:00

Het lijkt alsof deze heren speculeren dat Jeffrey Isaac zou afstemmen als hij een eliminatieopdracht wint. Dat lijkt me niet: Jeffrey zou zichzelf dan nog meer isoleren. Bern of ‘Opa’ zelf lijken me logischere slachtoffers.

Beantwoord
RHD 1 maart 2023 - 09:01

*wegstemmen

Beantwoord
Perry 1 maart 2023 - 17:12

Zijn vieze acties wat er gespeeld worden hier..
Zo leren deze mensen zichzelf echt kennen.
“Over lijken gaan” Komt behoorlijk dichtbij in deze game..

Beantwoord

Laat een reactie achter