Home » Wanda geeft een droompresentatie aan de groep

Wanda geeft een droompresentatie aan de groep

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was het weer tijd voor een droompresentatie, elke deelnemer van een jaar van je leven moet dit doen. Dit keer was het de beurt aan Wanda, zij verteld over haar doelen en toekomstplannen.

Welkom bij mijn droompresentatie begint Wanda. Waarom ik mee ging doen aan dit programa? Ik werkte bij de etos en ik kreeg een mailtje dat je je kon aanmelden. Ik had het voor de lol ingevuld. Ik dacht 1 miljoen, chill. Toen werd ik 2 dagen later gebeld en toen werd het serieus. Ik ben toen gaan nadenken en dacht bij mezelf dat ik eigenlijk een beetje doelloos aan het leven was. Ik heb echt een top leven, fijne vrienden, vriend, huis en familie. Maar het is wel een sleur geworden, ik weet ook niet zo goed wat ik wil. En toen dacht ik hoe vet zou het zijn als ik wel mee ga doen aan dit programma. En er hier achter komen wat ik wel wil. Het is ook al een avontuur an zich. Ik ben toen met Ivor gaan praten en hij snapte het. Toen kwam ik hier.

Mijn doelen waren dus wat ik nou wil in de toekomst. Ik vind alles leuk, ik heb veel gedaan van horeca tot sales. In een kapsalon een drogist gewerkt. Ik heb overal wel een keer gewerkt. Maar dat is dan tijdelijk want dan verveel ik me al snel en weet ik niet wat ik wil gaan doen. Wat ik wel leuk vond is organiseren maar daar deed ik niks mee. Maar hier merkte ik dat ik daar toch erg mijn ei in kwijt kwam. Vandaar dat ik ook dat boek hier besteld hebt evenement management. Ik wil daar in het normale leven graag een baan in zoeken. Mijn andere doel was meer op mijn eigen benen te staan. Er was altijd wel iemand om me heen. Ik wil het gewoon zelf doen, in het begin was het hier makkelijk. Maar als er mensen wegvallen wordt het anders. Daar moet ik nog in groeien. Wat ik wil doen met het geld? Ik wil reizen, de wereld zien. Een groter huis kopen en zoveel mogelijk avonturen beleven met zijn tweeën. Hierbuiten wil ik wat gaan doen met evenementen organiseren, iets waarvan ik happy word. Dat was het eigenlijk wel. De groep klapt en de droompresentatie van Wanda zit erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 2.6]

1 Reactie

Ikke 1 maart 2023 - 09:44

Nu weer samen met Zoë ze zijn onverstaanbaar met t gefluister en mic weg draaien !!!!!

Beantwoord

Laat een reactie achter