Home » Wendy geeft een droompresentatie aan de groep

Wendy geeft een droompresentatie aan de groep

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was het weer tijd voor een droompresentatie, elke deelnemer in een jaar van je leven moet dit doen. Dit keer was het de beurt aan Wendy.

Nou ik ben Wendy en 40 jaar en kom uit Den Haag begint ze haar verhaal. Ik heb 2 kinderen, 2 zusjes en een vader en moeder. Hoe ben ik hier gekomen? Ik zat met mijn zoon op de bank tv te kijken, toen kwam het spotje voorbij. Toen zei hij mama als je mee doet krijg ik dan een scooter. Ik zei ja dat is goed, hij heeft mij opgegeven. Van het een kwam het ander. Casting gedaan, mijn vader gebeld en die was ook enthousiast. Toen doorgezet, mijn baan opgezegd waar ik het toch niet naar mijn zin had. En toen ben ik hier gekomen. Wat zijn mijn doelen hier binnen? Dat is sporten, stoppen met roken dat is mislukt, koken. Wat ga ik met het geld doen? Nou de scooter, paardrijles voor mijn dochter, een huis met een tuin en daar eventueel een B&B van maken. En voor mijn neefjes en nichtjes een rijbewijs omdat ze mij altijd geholpen hebben. Voor mijn ouders een reis omdat ze altijd voor me klaar zijn. Borsten natuurlijk als ik geld over heb, ik wil ze vervangen. En ja dat was het eigenlijk. De groep klapt en Wendy haar korte droompresentatie zit erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3]

Laat een reactie achter