Home » Verschillende deelnemers worden opgeroepen om te karaoken

Verschillende deelnemers worden opgeroepen om te karaoken

De deelnemers hebben vandaag een verdienopdracht voor meerdere dagen gekregen. Het is een karaoke verdienopdracht. Als een deelnemer wordt opgeroepen moet hij of zij een nummer karaoken die toen hij of zij geboren werd een nummer 1 hit was. Inmiddels zijn er al meerdere deelnemers geweest. Mirthe mocht als eerst en moest het liedje “Ademnood” karaoken. Dit heeft ze goed gedaan en heeft hiermee 20 euro verdiend. Niet veel later wordt Jasper opgeroepen, hij moet het liedje “Girl I’m gonna miss you” karaoken. Ook hij weet 20 euro te verdienen.

De rest van de dag gaat vrij rustig voorbij. Zo wordt er schoongemaakt, gekletst en oefent Bern voor het record geblinddoekt op één been staan. Maar dan klinkt er weer een signaal dat een deelnemer karaoke moet zingen. Dit keer is het de beurt aan Zoë, ze moet het liedje “I turn to you” zingen. Zoë laat weten dat ze het liedje helemaal niet kent. Maar zingt toch mee. Als het liedje gezongen is wordt duidelijk dat Zoë het goed gedaan heeft, er is weer 20 euro verdiend! Ook Isaac mag het podium op, maar hij is er niet binnen de 10 seconden. Hij zingt wel het liedje van Doe Maar mee zodat er geen geld verloren gaat. Wat gaat deze avond nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.3]

2 Reacties

arie 6 mei 2023 - 23:21

is het mogelijk om niet naar jan willem en die kraai te hoeven kijken, vooral als de 2e camera s’avonds op de slaapkamer staat, ik heb nu wel genoeg gezien van hun samen, niks interessants, domme discussies omdat ze altijd maar door draaft, alsjeblieft veel minder cameratijd………

Beantwoord
Aggie2 7 mei 2023 - 21:38

Deze verdienopdracht hebben ze ook al een gedaan rond Kerstmis. Toen moesten er kerstliederen worden gezongen.

Beantwoord

Laat een reactie achter