Home » Rupert, Imadiddin en Isaac bespreken alvast een volgende eliminatie

Rupert, Imadiddin en Isaac bespreken alvast een volgende eliminatie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Gisteren moest Eunice een jaar van je leven verlaten, ze had de eliminatieopdracht niet gehaald. Na haar vertrek wordt de kamer onder handen genomen. Het bed van Eunice gaat weg en Zoë wil de kamer meteen herinrichten. Er is nu zoveel ruimte en daarom wil ze een zit hoekje maken. En wordt de kamer aangekleed met planten. Ook mag er wel een spiegel opgehangen worden. Marciano vindt het maar een vrouwen ding, voor hem maakt het niks uit die ene maand die het nu nog duurt.

Ook wordt er weer veel over een eliminatie en de regels gesproken. Zo heeft de manager bij gelijkstand na twee keer overnieuw stemmen de taak om te bepalen wie de eliminatieopdracht moet doen. Maar volgens Imadiddin en Rupert zou het veranderd zijn. Volgens Sasha zou er dan wel een mail gekomen zijn mocht het veranderd zijn. Isaac, Rupert en Imadiddin hebben het ondertussen over een nieuwe eliminatie. Rupert noemt de namen van Erik en Mirthe. Maar ook Jasper. Isaac verteld dat bij de vorige er afgesproken was om op Eunice te gaan. Nu hebben we niets besproken en dan gaat hij op zijn gevoel af. Maar je ziet nou welke vier: Bern, Sasha, Jappie en Eunice… Mirthe gaat nu richting hun. Maar Jappie wilde ook Mirthe weg hebben vraagt Rupert. Ja antwoordt Isaac, 100 procent. Dat zei hij de vorige keer al. Er wordt besproken dat Mirthe en Erik tegen elkaar te zetten bij een duel. Als het één is dan is het easy voegt hij eraan toe. Rupert begint daarna over Erik, Babette zei ook al als Erik het zou halen wij niet in de gevarenzone zitten.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.9]

Laat een reactie achter