Home » Een brainstormsessie over de rookhoek en de slaapbank voor de kas is gearriveerd

Een brainstormsessie over de rookhoek en de slaapbank voor de kas is gearriveerd

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Bern heeft een brainstormsessie georganiseerd, hij wil het rokers hoekje veranderen. Hij heeft Isaac, Marciano, Jeffrey, Jasper en Janet bij elkaar geroepen om dit eens te bespreken.

Bern vertelt dat er is aangevraagd om de dode boom weg te halen, dit mag. De kettingzaag, hoe duur deze is is ook nagevraagd. En voegt eraan toe dat het misschien dubbelop is om een extra overkapping te hebben. Wellicht kunnen we het herinrichten zodat de warmte niet blijft hangen. Jeffrey wilde een soort van rookruimte creëren zodat andere mensen hier ook gewoon kunnen zitten en praten. En vraagt aan de rest of ze het zien zitten om het dak misschien weg te halen zodat het hout voor andere zaken kunt gebruiken en opnieuw in te richten. Marciano merkt op dat het dak niet zoveel warmte doorlaat, ze zijn isolerend. En Janet merkt op dat het dan een stuk ongezelliger wordt. Jeffrey zegt dat het voornamelijk dakliggers zijn en niet veel hout er vanaf komt. Het afbouwen is geldtechnisch het niet waard. Bern vat samen dat ze de hoek dan zo willen laten. Een klein stuk van het afdak wordt weggehaald en er worden bankjes gemaakt.

Wat later krijgt Rupert een bericht voor de manager. In de sluis staat een slaapbankje die in de kas komt. Ook zijn er andere dingen geleverd zoals Zalando. De bank wordt in de kas gezet en het duurt niet lang voordat er gretig gebruik van wordt gemaakt. Verder verloopt deze zondag erg rustig. Zoals de stem eerder al zei het zou best wel eens kunnen dat een verdienopdracht op zich kan laten wachten. Kunnen we binnenkort een eliminatie verwachten?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 5]

Laat een reactie achter