Home » De eerste vergadering onder leiding van Rupert, er is nog tot donderdag eten en geen geld meer

De eerste vergadering onder leiding van Rupert, er is nog tot donderdag eten en geen geld meer

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers komen op deze nieuwe dag bij elkaar voor een vergadering. De eerste vergadering onder leiding van Rupert. Dit keer wordt de vergadering niet in een kring gehouden maar aan tafel. Er worden verschillende zaken besproken.

Rupert heet iedereen welkom, ik ben nu een paar dagen manager en het bevalt me wel goed. Ik vind de vibe in de loods heel leuk. Ik hoop dat ik een leuke maand kan organiseren voor jullie, samen natuurlijk. Morgenmiddag wil ik een grote schoonmaak organiseren. We beginnen om 10:00 uur met een zonnegroet om de maand te beginnen, daarna is de brunch. De Zalando moet nog doorgedrukt worden. Het circuit training is verplaatst naar woensdag. De huishoudpot staat op 0,58 cent en we hebben tot donderdag eten. We hebben wel een beetje noodvoorraad maar tot donderdag zijn we gedekt. Er zijn ook een aantal evenementen gepland gaat Rupert verder. De 18e hebben we een club night, vanmiddag gaan we met zijn allen kleien. Ik wil kijken om deze meeting voortaan op vrijdag te doen, voor de vrijmibo. Een andere setting creëren. Vanavond wil ik een paar stellingen doen, we houden daar 24 uur bedenktijd voor. Babette maakt een opmerking over het feest, ze heeft genoten. Rupert sluit zich daar helemaal bij aan. En voegt eraan toe dat er ook nog een paar andere evenementen gepland zijn waaronder de bruiloft van Babette en Wendy, Jasper heeft ook nog een evenement. Als iemand mee wilt helpen, laat het even weten. Babette merkt op dat er een bruiloft en wijnproeverij op één dag is en dat wel een beetje veel is. De dag daarna is ook een evenement gepland en dat is niet handig. Daarna begint hij over hout en geeft Isaac het woord. Isaac vertelt dat Bern gekeken heeft naar het hout. Ook met betrekking tot de boom die buiten staat. De conclusie is dat we hout gaan bestellen. Met 1 kuub hout denk ik dat we genoeg hout hebben om te stoken.

Daarna is het tijd voor de rondvraag. Bern vraagt of het mogelijk is om een sportfiets boven in kamer 4 te zetten omdat hij het fijn vindt om te fietsen met muziek. Er wordt opgemerkt dat kamer 4 echt een rotzooi is en Janet vindt het niet fijn als daar gesport wordt, het stinkt er dan. Rupert oppert om kamer 4 opnieuw in te delen aangezien er morgen ook grote schoonmaak is. Jan-Willem zegt dat als iemand wil leren biljarten ze zich bij hem of Erik kunnen melden. Erik voegt eraan toe dat er voorzichtig gedaan moet worden met de biljart. Zet er geen kopjes op en dat soort dingen. Eunice begint over het wereldrecord wafels woensdag niet door kon gaan. Het wordt vandaag of morgen, we moeten allemaal oefenen. Het stapelen van de toren gaan we oefenen, het moeten 91 wafels op elkaar worden. Zoë bedankt iedereen voor het feest, morgen geeft ze de laatste droompresentatie. Babette vraagt zich iets af over persoonlijke doelen, sommigen zijn voldaan. En volgens Janet is het zo dat er nu geen persoonlijke doelen meer gedaan zouden worden. Volgens Sasha mogen er altijd aanvullingen komen. Kim D merkt op dat het sport circuit naar woensdag gaan in plaats van dinsdag. Mirthe zegt dat “het geluid” vrijdag weer is. Imadiddin meldt dat er een rooster voor de dj set is. Dat is van 9:00 tot 22:00 in de avond. Zo zacht mogelijk op de speakers omdat mensen slapen. Ook heeft hij het verzoek om van de bekabeling af te blijven, hij kwam tot de ontdekking dat het verkeerd was aangesloten. En er is al een monitor beschadigd. Janet merkt op dat het tot 22:00 in de avond is. Volgens Imadiddin is dat altijd in overleg. Isaac overhandigt daarna nog een foto aan Rupert die hij op kan hangen in het managerskantoor. En daarna zit de vergadering erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.6]

Laat een reactie achter