Home » De kas wordt officieel geopend, er mag ook in overnacht worden

De kas wordt officieel geopend, er mag ook in overnacht worden

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Gisteren is de slaapbank geleverd voor in de kas en dat betekent dat de kas compleet is en officieel geopend kan worden. Afgelopen avond kwamen alle deelnemers naar de kas waar Isaac een woordje deed.

Janet en ik zijn samen op het idee gekomen begint Isaac. Ik vond dat er bijna niks met de kas werd gedaan. Uiteindelijk zijn we op het idee gekomen er een moderne kas van te maken. Waar je je af en toe kan terugtrekken. Je mag hier ook slapen op aanvraag. Janet en ik willen dat op ons nemen, we moeten wel eerst een mailtje sturen. We gaan geen rooster maken, iedereen kan er gebruik van maken. We willen het wel op de corvee zetten, stofzuigen opruimen etc. Er komen nog plantjes bij. Er komt ook nog een heater in, in de avond is het nog koud in de kas. Hou het gewoon netjes benadrukt hij. En als je hier wilt slapen willen Janet en ik ook een ontbijtje erbij regelen een soort van B&B in de loods. Rupert wil een applausje voor de organisatie, de groep klapt en er worden sterretjes aangestoken. Isaac en Janet pakken een schaar en knippen een lintje door. De kas is officieel geopend! Isaac benadrukt dat de schoenen voortaan wel uit moeten en Janet voegt eraan toe dat er opgeruimd moet worden als je er gebruik van hebt gemaakt.

Later gaan Sasha en Bern gezellig samen in de kas zitten. Ze kletsen over van alles en nog wat waaronder de prijzenpot en mogelijke stellingen die binnenkort geplaatst worden. De rest van de avond is rustig verlopen, er wordt in de hottub gezeten, met de biljard of spelletjes gespeeld en wat gekletst. Wat gaat deze nieuwe dag allemaal brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4]

Laat een reactie achter