Home » Babette, Kim en Zoë praten over Wanda die door “achter” altijd wordt omgel*ld

Babette, Kim en Zoë praten over Wanda die door “achter” altijd wordt omgel*ld

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers hebben in de middag potjes met klei gemaakt, vanavond is er een licht ceremonie omdat het volle maan is. We gaan een potje maken waar we een waxinelichtje in kunt zetten. Vanavond worden deze in een zwembadje gezet, in India doen ze dit in de zee maar die hebben we hier niet. Iedereen gaat daarna gezellig kleien. Het is vandaag een spirituele dag in een jaar van je leven.

Na de klei sessie hebben Babette, Kim en Zoë een kort tactisch gesprek. De dames hebben het over Gerry wat verwijst naar Wanda. We gaan nu niemand meer proberen zegt Babette zachtjes tegen Kim. Ja maar ik snap het ook niet antwoordt Kim. Het is ook niet eerlijk. Elke keer zitten ze “achter” van dat ze gewoon moet blijven. Het geluid gaat uit. We noemen haar Gerry zegt Babette als er weer geluid is. Dat weet ik zegt Kim. En Zoë vertelt toen ze “daar” was en zichzelf k*t voelde zeiden ze als je wilt gaan dan moet je gaan. Ze weet zelf ook wel dat we haar op de eliminatielijst hebben staan merkt Kim op. “Ze” zien haar liever in een eliminatie weggaan. Het is gewoon niet eerlijk dat ze door achter steeds wordt omgel*ld. Vervolgens gaat het geluid weer uit… Mirthe staat ondertussen aan de deur te luisteren naar wat er gezegd wordt. Maar of ze alles meegekregen heeft?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4]

Laat een reactie achter