Home » Babette spreekt Erik aan, waarom stemde hij op rood voor het realiseren van een persoonlijk doel?

Babette spreekt Erik aan, waarom stemde hij op rood voor het realiseren van een persoonlijk doel?

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vandaag is het een zeer rustige dag in een jaar van je leven. De deelnemers zijn met van alles bezig maar een zoemer is ook niet gegaan.  De deelnemers hebben een grote schoonmaak gedaan en er zijn verschillende gesprekken geweest. Waaronder tussen Babette en Erik. Babette besluit Erik eens aan te spreken over de stemming van afgelopen avond. Er zijn toen twee stellingen behandeld waaronder een make-up set voor Zoë en Moraima en daar stemde hij op tegen.

Erik heeft op nee gestemd voor dit make-up pakket. En legt uit dat hij voor een boek over make-up wel op groen zou staan. Maar allemaal spulletjes van 750 euro aan spulletjes om op te maken vind ik heel veel. Maar het zijn twee persoonlijke doelstellingen antwoordt Babette. Voor Moraima en Zoë en voor alle meiden. Ik vind het leuk om te drie banden maar dat zou nooit mijn persoonlijke doel zijn. Ik dacht dat we alle persoonlijke doelen die hier zijn zouden stimuleren. Dus toen jij op rood ging staan toen dacht ik huh? Dat bevreemd mij. Omdat je zelf ook heel enthousiast was over je biljard. En Zoë is make-up, ze wil daar buiten ook iets mee doen. Ik dacht Erik gaat op groen staan omdat je zo blij bent met je biljard en je snapt dat iemand anders dat ook wil. Als je zegt dat het alleen maar is om jezelf op te maken snap ik dat. Ik snap het antwoordt Erik, het was ook niet zo’n makkelijke beslissing. Ik twijfelde wel erg. Maar het viel negatief uit. Babette benadrukt dat ze elk persoonlijke doel zou stimuleren. Erik laat weten dat hij er niet zo in staat. Er is een lijstje gemaakt met persoonlijke doelen en het stond er niet op. Babette legt uit dat dit al vanaf januari liep. Erik zegt dat hij het per doel besluit en of hij erachter staat. Babette zegt dat dat ook mag maar het verwonderde mij omdat je ook een biljard kreeg. En als Zoë en Moraima daar ook blij van worden moeten we dat ook toejuichen. De twee praten nog lang erover door en geven elkaar uiteindelijk een knuffel…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.3]

Laat een reactie achter