Home » De deelnemers komen bij elkaar voor stellingen, er gaat weer 1000 euro van de prijzenpot

De deelnemers komen bij elkaar voor stellingen, er gaat weer 1000 euro van de prijzenpot

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Eerder hebben de deelnemers al besproken welke stellingen er voorgedragen zouden worden. Vervolgens hadden de deelnemers 24 uur bedenktijd en afgelopen avond zat deze bedenktijd erop. De groep komt na de droompresentatie bij elkaar om echt te stemmen.

Rupert zegt dat het tijd is voor de stellingen. Een stelling over hout en een stelling over visagie van Moraima en Zoë. Daarna geeft hij Isaac het woord. Jullie hebben het al gehoord over het hout begint hij. We hebben nog 3 blokken hout over. Dus ik stel voor dat we voor 250 euro aan hout bestellen. Dat is 1 kuub. Daarmee gaan we de hottub ook gewoon stoken. Ik wil ook aanmaakblokjes erbij hebben. Dat is max 50 euro. Dus wordt het in totaal 300 euro. De deelnemers gaan staan en er stemmen 22 mensen voor. Dat gaat dus door zegt Rupert. Daarna is het tijd voor de stelling voor de visagie. Dit is een persoonlijke doelstelling van Zoë en Moraima. Het pakket kost 750 euro. Er stemmen 3 mensen voor en 19 mensen voor. De stelling gaat dus ook door.

Jeffrey loopt vervolgens naar voren, hij begint over het tabak. We willen deze opnieuw doen maar dan voor 250 euro. Dat is voor de komende 2 maanden. Dan hebben jullie daar nu 24 uur bedenktijd voor voegt hij eraan toe. Het is dezelfde hoeveelheid en we hebben al een aantal rokers minder. Isaac vraagt naar hoe het zit met de regeling van snoep. Dat is nog lang niet ingelost. Jeffrey antwoordt dat hij er gewoon een stelling ingooit en dat staat los van het snoep. Er staat nog 175 euro open merkt Isaac op. Jeffrey zegt dat de regel niet roken tijdens het praten ook nog geld. Als je dit wel doet ben je je tabak kwijt. De groep vraagt zich af of het stemmen niet nu kan maar volgens Jeffrey hoeft er geen uitzondering gemaakt te worden. Wordt vervolgd dus

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 5]

2 Reacties

Cisca 8 maart 2023 - 12:12

Wat een luxe allemaal. Dit hebben ze thuis allemaal niet denk ik maar hier is alles gratis lijkt het wel. Doe dit maar en o dit kan ook nog wel en ga maar door. Lux allemaal hoor. Als de mensen dit van te voren hadden geweten had het storm gelopen met aanmeldingen.

Beantwoord
J a Hensen 10 maart 2023 - 08:33

Spannend, heerlijk

Beantwoord

Laat een reactie achter