Home » Kim heeft door dat Babette Marciano leuk vindt, het is overduidelijk…

Kim heeft door dat Babette Marciano leuk vindt, het is overduidelijk…

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Eerder heeft Babette bij Marciano geslapen, dit gebeurde na het halfjaar feest. Er is verder niets gebeurt maar oud deelnemer Kim heeft het allemaal mee gekregen en is er klaar mee. In een jaar van je leven wordt er vandaag ook over deze actie gesproken. Kim D is namelijk iets opgevallen, ze denkt dat Babette Marciano leuk vindt.

Kim die heeft het door zegt Babette op de slaapkamer tegen Zoë. Ja klopt antwoordt Zoë, ze zei het ook net. Ze zei je kan mij niet vertellen dat Babette Marciano niet lekker vindt. Toen zei ik, oh geen idee. En ik zei maar hij is toch ook niet lelijk? Zo van ik vind hem ook knap. Toen zei Kim dat er sowieso nog iets zou gaan gebeuren. Waarop ik zei geen idee, alles kan. Ze heeft het ook door geeft Babette toe, ik weet niet waarom. Zij kan dat zien merkt Zoë op. Klopt zegt Babette terwijl ze weer wegloopt.

Zoë gaat vervolgens naar Kim D en vertelt wat Babette net gezegd heeft. Ze zei Kim heeft ook alles door. Je kan het zo goed zien antwoordt Kim op haar beurt. Ik ken vrouwen echt heel goed benadrukt ze. Jeffrey hoort het ook en zegt dat je daar geen vrouw voor hoeft te zijn. Het is ook echt overduidelijk gaat Kim verder. Maar ik zag het al veel langer hoor. Ja als zij wilt en hij het wilt zegt Zoë. Lekker doen antwoordt Kim. Jeffrey denkt dat het wachten op is. Ik denk dat het beter is, in ieder geval voor hem. Ik denk dat hij en Kim niks gaat worden, het leeftijdsverschil is groot. Het is wachten tot het volgende gebeurt merkt Kim op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 3.5]

Laat een reactie achter