Home » Bern komt met een stelling wie de prijzenpot op 9 ton wil houden en de groep stemt voor tabak en bioscoopavond

Bern komt met een stelling wie de prijzenpot op 9 ton wil houden en de groep stemt voor tabak en bioscoopavond

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Gisteren maakte Jeffrey bekend dat hij graag opnieuw wilde stemmen over het aanschaffen van tabak. Hij wil daarover een stelling doen of dit van de prijzenpot mag worden aangeschaft. Er zou 24 uur bedenktijd overheen gaan en afgelopen avond zat die bedenktijd erop.

Rupert roept de groep bij elkaar en vertelt dat de bestelling van het hout is doorgezet. We krijgen ook nog 2 zakken speciaal essenhout omdat we het verkeerde hout hebben gebruikt. Isaac voegt eraan toe dat ze 1 kuub hout hebben aangehouden, we gaan hier ook nog zeker stoken. Die kuub gaat wel op. De hottub moeten we kijken met die 2 zakken, klopt het dat we het verkeerde hout hebben gebruikt kunnen we daarna verder kijken. Die 2 zakken zit in de prijs erbij. Rupert geeft daarna het woord aan Bern. Bern is heel benieuwd hoe men met zijn allen denkt over de prijzenpot. Het is niks concreets, ik was benieuwd wie van ons bereid is een poging te doen de prijzenpot op 9 ton te laten eindigen. Ik ben nieuwsgierig hoe we erin staan op dit moment. Groen is bereid, rood is niet bereid. De stemmen worden niet hardop geteld, maar volgens Bern is het duidelijk. Dan weet ik hoe we staan…

Rupert begint dan over de stelling van gisteren en geeft Jeffrey het woord. De stelling is 2 maanden geleden ook al gedaan, ik ben getorpedeerd tot de woordvoerder. Het is niet perse mijn stelling maar van alle rokers. Ik heb zelf nog 2 potten, ik leen alles uit. De rest is er doorheen, voordat ik er doorheen ben daarom deze stelling opnieuw. Het is gewoon een stelling of er nog 250 euro sigaretten wordt gekocht. De deelnemers gaan staan, er stemmen 9 deelnemers rood en de rest op groen. De stelling gaat door. Rupert vertelt dat hij daarna nog wil stemmen over de bioscoopavond. We hanteren normaal 24 uur bedenktijd maar dat vind ik niet nodig. Janet merkt op dat het entertainmentboek er nog niet is. Dat is niet nodig antwoordt Rupert. Het kost 13 euro per persoon. De meerderheid stemt voor en Rupert laat weten dat het doorgaat.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

1 Reactie

F. Brands 11 maart 2023 - 11:41

Kijk altijd. Vind jeffrey eerlijk en die verdient de pot.
Luiwammessen ophoepelen
Zijn altijd dezelfde die werken
Het is toch een samenleving ?
Isaac is de judas van de groep

Beantwoord

Laat een reactie achter