Home » Jeffrey vindt het programma geen wedstrijd meer

Jeffrey vindt het programma geen wedstrijd meer

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond kreeg manager Rupert een bericht. Op het managerskantoor las hij een mailtje waarin stond dat er iets in de brievenbus lag. Rupert haalt het op en het blijkt het film overzicht te zijn voor de bioscoopavond. Al snel gaat dit door de loods er zal een film uitgekozen moeten worden. Maar Rupert grapt dat hij het wel bepaald… Later bespreken Zoë, Babette en Wendy het even. Hij heeft een film uitgekozen zegt Wendy. We stemmen toch gewoon antwoordt Zoë. Dat weet ik niet laat Wendy weten. En Zoë zou het raar vinden, we zijn hier met zijn allen.

Ook bespreken de dames Jeffrey, hij had een flinke ruzie met Marciano en Martin. Zoë zegt dat ze denkt dat hij zijn afscheidsbrief aan het schrijven is. Dat denk ik niet antwoordt Wendy, morgen is hij weer vrolijk. Hij is ook de winnaar voegt Zoë er sarcastisch aan toe. Als je het maar vaak genoeg zegt merkt Wendy op. Morgen is ie weer normaal. Ik bemoei me er niet meer mee zegt Babette. Hij graaft zijn eigen graf, het is ook niet meer leuk. Zoë denkt dat mensen hem er toch niet op gaan zetten, hij haalt het toch. Wendy denkt dat Wanda nu niet meer voor Isaac gaat als ze wint maar voor Jeffrey. Ze reageerde er net ook flink op. Misschien moet je daar eens over praten met haar stelt Babette voor…

Jeffrey is zelf na de ruzie wel weer wat rustiger. Maar qua humeur is hij nog niet helemaal de oude. Tegen Kim zegt hij dat het geen wedstrijd meer is. Dit is een samenleving in een wedstrijd antwoordt Kim op haar beurt. Een sekte. Eens zegt Jeffrey en daar distantieer ik mij absoluut van. Gewoon niet tegen mij zeggen wat ik moet doen. Daarna verandert het beeld en is het gesprek niet meer te volgen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.8]

1 Reactie

Roger 10 maart 2023 - 14:14

Door Jeffrey kijk ik dit programma anders was het maar saai…

Beantwoord

Laat een reactie achter