Home » Rupert roept de groep bijeen, er is een bericht voor Eunice

Rupert roept de groep bijeen, er is een bericht voor Eunice

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Op deze nieuwe dag heeft Rupert een mail gekregen dat er iets in de brievenbus ligt. Hij loopt naar de brievenbus, pakt hier een envelop uit en loopt terug naar de loods. Hij roept iedereen bij elkaar. Zodra iedereen er is leest hij de brief voor.

Beste Eunice begint Rupert. Bijzonder dat we van jou een haar donatie hebben mogen ontvangen. Er waren al een aantal mensen die het hebben gezien en ons hebben gemaild. We gaan hier ook nog een mooi artikel over plaatsen op onze site over deze ludieke actie van jou. En hopen dat je veel mensen hebt geïnspireerd. Geweldig dat je jouw haar hebt gedoneerd aan de haarstichting. Hartelijk dank en op deze manier bijdrage geeft aan een fantastisch project. Met jouw haar donatie steun je namelijk een financieel minder bedeelde vrouw met borstkanker en help je haar met een fantastisch haarwerk.

De groep klapt en Eunice is erg blij met de brief die ze over haar actie heeft mogen ontvangen. Ik had dit helemaal niet verwacht zegt ze blij. Ik dacht eerst huh wat is dit? Vanmorgen was mijn zender gevallen in de badkamer ik dacht oh nee 10.000 euro voegt ze er lachend aan toe. De rest van de groep is ook erg blij voor haar.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 4.4]

1 Reactie

Freerk 10 maart 2023 - 16:55

Echt super mooi gebaar van Eunice hoop dat er meer mensen zijn die,ook hun haar geven voor de donatie voor zieke mensen.

Beantwoord

Laat een reactie achter