Home » Zoë, Babette en Wendy speculeren over het programma een jaar van je leven

Zoë, Babette en Wendy speculeren over het programma een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond, voor de ruzie tussen Jeffrey, Marciano en Jeffrey zaten Wendy, Babette en Zoë in de kas te praten over het programma. Er werden een aantal opmerkelijke opmerkingen gemaakt…

De dames hebben het eerst over een eliminatie. Maar ik denk dat Esther zelf ook gaat laat Babette weten. En voegt eraan toe dat ze ook gezegd hebben vanaf maart ook gas te gaan geven. Ik denk dat er nog wel een plottwist gaat komen zegt Zoë. Ik denk dat er nog wel een plot komt. Dat er bijvoorbeeld 2 naar huis gaan. In mei krijgen we ook extra zendtijd voegt ze eraan toe. Babette zegt daarna iets over de einddatum. Ohh echt zegt Zoë, dat hebben ze mij nog niet gezegd. Het zou eigenlijk wel top zijn maar je kan dan het programma niet verkopen voor 1 jaar. Je kunt het toch vooraf opnemen zegt Babette daarop. Wat spannend zegt Wendy met wat sarcasme. Vind je dit spannend vraagt Babette. Ik had er wel wat meer van verwacht. Ik denk dat we meer hebben gekregen dan dat we ooit hadden kunnen dromen antwoordt Wendy.

Maar ik had niet verwacht dat het zo groot was het programma zegt Zoë dan uiteindelijk. Dat het veel bekeken wordt. Ik denk dat het wel goed bekeken wordt. Ik weet het niet antwoordt Babette. Er komt nog echt een wending zegt Zoë en Babette voegt eraan toe dat ze dat ook denkt. Maar ik denk dat we dat ook hopen, het zou leuk zijn. Ik denk dat dit het niet is benadrukt Zoë. Ik denk dat er een wending komt in de zin van, ondanks dat in het contract staat van we gaan nooit eerder dan de einddatum het… Het geluid gaat uit en verdere speculatie horen we niet meer…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

1 Reactie

D.Pison 16 maart 2023 - 19:28

Gefeliciteerd, lieve mensen met jullie verscherpte regels! Dat niet weer gebeurt wat Martin is overkomen. En dat dit niet zal gebeuren met Marciano. Alléén contact met de buiten-wereld als er een noodsituatie met de eigen familie is en dan niet “over het hek” maar rechtstreeks met jullie! Ik maak me zorgen om Martin, zo’n lieve boy…..hij gaat z’n ongeluk tegemoet. “Straks” zal hij beseffen wat hij door haar is kwijt geraakt!!!!!!Wat zonde van hem, maar het is niet anders. Wat ik al zei, gisteren, is dat ik hoop dat hij terug mag keren……………..Groetjes van mij en veel geluk verder met het programma.

Beantwoord

Laat een reactie achter