Home » Babette lijkt te twijfelen om op Wanda te gaan tijdens een eliminatie

Babette lijkt te twijfelen om op Wanda te gaan tijdens een eliminatie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers hebben deze middag geoefend met het zo snel mogelijk opeten van augurken. Martin en Mirthe kwamen redelijk vel. Er moet binnen 1 minuut een bepaald aantal augurken opgegeten worden. Nadat een aantal deelnemers geoefend hebben weet Eunice genoeg en gaat nog het een en het ander navragen. Verder is een deel van de overkapping bij het rokers hoekje afgebroken. Het hout en andere materialen kunnen ergens anders voor gebruikt worden. Er wordt gebiljart en buiten van het zonnetje genoten. Dan is er opeens muziek te horen. Jan-Willem moet een bal opvangen voor de langdurige verdienopdracht. Hij slaag erin om de bal op te vangen en hiermee is weer 20 euro verdient. Daarna mag hij een letter vragen en gaat voor de letter o. De letter o zit in het antwoord op de vraag die de deelnemers moeten beantwoorden.

De dag verloopt verder vrij rustig. Er wordt veel gesproken over het spel. Zo hebben Babette, Zoë, Wendy, Jeffrey en Isaac het over het spel. Ze zitten in de kas. Babette vertelt dat ze over verschillende scenario’s nadenkt. Isaac vraagt over welk scenario ze denkt. Babette denkt dat die 11 niet meer op dezelfde manier in is als eerst. Ik weet niet wat Jeffrey gaat doen. Volgens Isaac gaat hij die 11 gewoon volgen. In mijn optiek is het nog hetzelfde. We staan er nog steeds hetzelfde in, er gaat geen scheurtje ontstaan benadrukt hij. Wat eergisteren is gebeurt is alweer aan het uitwaaien. Babette vraagt zich af wat de winst zou zijn. Iedereen speelt met iedereen wat betekent dat wij ook pionnen zijn. Ik weet niet of het slim is, dan gaan we weer mee met een ander. Om nu te zeggen we gaan op Wanda, ik snap het maar moeten wij ons daaraan conformeren? Ik zie haar niet als de grootste concurrent hierbinnen. Esther loopt op haar einde maar van de andere kant je weet niet wat hun van plan zijn. Isaac snapt wat ze zegt maar bij mij is de binding van de 11 gekomen na de managersverkiezing. Als we met zijn allen die kant op willen gaan moeten we doorzetten. Als je een bepaalde kant op wilt gaan is dit daar juist het moment voor. Dat denk ik persoonlijk. Babette antwoordt dat ze dat ook met Gert-Jan te maken heeft. En ik denk dan of dit beter is tegen gevoel in. Isaac antwoordt dat ze moet na blijven denken. Er moet één van hun gewoon weg. Als je met de leuke mensen over wilt blijven moet je wat gaan doen. Er is geen motivatie. Waarom zij? Zij is vanaf het begin de koningin. Het gesprek gaat er nog lang over door. Het is goed dat we het erover hebben zegt Isaac maar niet te lang…

Babette legt nog eens uit dat ze twijfelt om mee te gaan. Martin en Marciano lijken zich los te willen koppelen. Wendy snapt niet wat het probleem is. Het plan komt van Kim gaat Babette verder.  Ze wil dit nu heel graag. Ze zet pressie en anders gaat ze individueel verder. Misschien wil ik niet mee gaan met een plan omdat mijn kop dan safe is. Wie zegt niet dat hun het tegen Wanda hebben vertelt? Volgens Wendy sta je er sowieso op als je gaat splitsen. Ik wil niet splitsen antwoordt Babette maar ik ben wel benieuwd wat er dan komt te staan. Ik wil niet aan een groep mee doen zonder er over na te denken wat wijs is. Esther wil hier niet meer zijn en als ze wel wint stuurt ze Jeffrey weg. En daarna zou ze liever de oudjes zien gaan. En dan ben je ook weer 3 maanden verder. Ik denk dat het niet handig is wat we nu gaan doen. Ik vind het prima om op Wanda te gaan maar kijk hoe Esther erbij zit. Je weet niet wat hun gaan doen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.2]

1 Reactie

W.van Batenburg 11 maart 2023 - 20:10

Welke letters zijn er inmiddels goed?

Beantwoord

Laat een reactie achter