Home » Nachtelijke gesprekken over een eliminatie, Babette, Marciano en Martin twijfelen

Nachtelijke gesprekken over een eliminatie, Babette, Marciano en Martin twijfelen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vannacht hebben een aantal deelnemers weer in de loods overnacht, dit in verband met de langdurige verdienopdracht. Babette, Martin en Marciano hadden in de nacht nog een gesprek over een eventuele eliminatie. Babette lijkt nog steeds te twijfelen om op Wanda te gaan tijdens een eliminatie.

Babette gaat bij Martin zitten die al op zijn matras ligt, stel dat ie morgen gaat wat doen jullie dan? Ik ben gewoon van mening dat wat het nu is ik niet perse wil antwoordt Martin. Ik ook niet antwoordt Babette maar ik heb geprobeerd… Voor mij is het gewoon belangrijk dat jij er hetzelfde in staat als wij gaat Martin verder. Dan kunnen we kijken of we de gedachten nog kunnen veranderen. Daar ben ik mee bezig zegt Babette maar hij is er nog niet op teruggekomen. Kim zegt dat als een of twee personen niet meegaan dat ze daarna als solist verder gaat. Maar stel dat Wanda wint weten we ook wie ze wegstuurt. Dan gaat ze denk ik Jeffrey doen. Ik vind Esther veel storender zegt Martin. Marciano merkt op dat de beslissing die nu gemaakt is best wel cruciaal is. Je zit op 11-11 maar in onze dingen vind ik het niet stabiel. Dus als wij dadelijk toch een breuk krijgen, hoe sta je er dan voor? Volgens Martin is dat de situatie die je voor kan zijn. Martin zegt een lang verhaal kort, Isaac, Jeffrey en Kim zijn diegene die bang zijn voor anderen. Klopt antwoordt Babette maar dan zijn wij met 6 en krijg je 6 tegen 6. Ik kan ook zeggen dat we niet mee gaan en op Esther gaan met zijn drieën. Martin denkt dat het verstandigste is om af te wachten tot Marciano een gesprek heeft gehad met Isaac. Ik denk dat hij de enigste is om met hem een gesprek aan te gaan.

Uiteindelijk gaat Babette ook nog het gesprek aan. Hij lijkt wel mee te willen gaan als het plan hem een beetje aanstaat. Babette vertelt dit uiteindelijk ook aan Isaac. En ze vraagt hem ook wat gaan we doen als hij morgen gaat. Maar ik denk dat hun ook een plan hebben voegt ze eraan toe. Onze groep is ook een beetje, het is een halve afspraak. Isaac denkt dat als hun hoog spelen ze ook hoog moeten spelen. Dan moeten we postduif erop. Babette zegt dat ze geen last heeft van Wanda. We moeten nu schieten benadrukt Isaac… En dan is het gesprek niet meer te volgen. Zou vandaag het alarm loeien in de loods?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4]

Laat een reactie achter