Home » Teleurstelling in de loods en Esther vertelt over een belofte die vermoedelijk Isaac aan haar heeft gedaan

Teleurstelling in de loods en Esther vertelt over een belofte die vermoedelijk Isaac aan haar heeft gedaan

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de verdienopdracht met toch wel teleurstellende uitkomst hebben verschillende deelnemers wat frustraties. Zo praten Jeffrey en Eunice erover. Jeffrey irriteert zich aan Martin, hij zou hebben nagevraagd of Madeleine ook mee telde in de beantwoording van de vraag. De scheidsrechter had hier geen antwoord op gegeven maar Martin zei dat het overlegd was. Ik baal van mij zelf zegt Jeffrey, ik ga dan weer blind van iemand uit. Dat doe ik nooit. Ook Jan-Willem en Isaac bespreken het voorval. Volgens Isaac was het anders geweest als Martin had gezegd dat er geen antwoord kwam. Dan gingen bij ons wel de alarmbellen rinkelen. Ik zei nog doe rustig zegt Jan-Willem. Controleer het vijf keer voor mijn part. Jammer, dat wordt rijst met kikkererwten.

Later wordt er al snel weer over de komst van een eventuele eliminatie gesproken. Kim denkt dat ze een doelwit is als er een duel gespeeld moet worden. Jeffrey denkt dat er altijd een risico is. Ik hoop gewoon niet dat het een duel is merkt Kim op. Er staat dan gegarandeerd iemand van ons erop. Jeffrey antwoordt dat het prima is, haal je het wel dan haal je het wel en anders niet. Je moet gewoon vlammen. Ga nou geen domme moves maken benadrukt hij. Dat Isaac ineens van de tafel is geloof ik ook niet helemaal. We zien het wel, je weet de opdracht niet. En haalt ze (Wanda) het wel zien we dan wel weer. Ze ziet mij als grootste bedreiging antwoordt Kim. Zie eerst maar eens of de groep zich eraan houdt zegt Jeffrey. Ik druk toch wel op haar kop.

Verder heeft Esther nog een gesprekje met Jan-Willem over een eliminatie. Esther heeft een gesprek gehad met (vermoedelijk Isaac) over het feit dat hij haar niet erop wil zetten en veilig wil houden. Jan-Willem antwoordt dat als hij het zegt hij dat zegt. Hij kan het ook tegen Moraima zeggen. Je bent onafhankelijk. Ik zou ook niet afhankelijk van iemand willen zijn antwoordt Esther. Volgens Jan-Willem hoort dit ook bij zijn spel. Hij wil een stem hebben voor later. Daarom wilde ik dit ook met je bespreken zegt Esther. Ik wilde dat met jou bespreken, ik reageer daar een beetje emo op. Jan-Willem antwoordt dat iedereen een keer op de stip komt te staan. Het is eigenlijk een verhaal van niks, hij zegt proberen. Hij zei dat hij er alles aan ging doen benadrukt Esther. Dat zou ik ook doen zegt Jan-Willem maar dat betekent niet dat jij hem wat schuldig ben. Dat wil ik ook niet zegt Esther.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.1]

1 Reactie

Astrid 14 maart 2023 - 08:39

Die Esther moet eruit, die heeft 2 gezichten en is niet oprecht .
Jan -Willem mag niet met Eunice flirten enz enz.
Die moet zo snel mogelijk naar huis

Beantwoord

Laat een reactie achter