Home » Wanda heeft het plan zich verkiesbaar te stellen als nieuwe manager

Wanda heeft het plan zich verkiesbaar te stellen als nieuwe manager

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Kim wil zich verkiesbaar stellen voor de komende managersverkiezing. Afgelopen avond werd duidelijk dat Zoë zichzelf ook verkiesbaar wil stellen maar daar is nog iemand bijgekomen namelijk Wanda.

Wanda en Jasper zijn over de komende managementverkiezing aan het praten. Jasper vraagt of ze zelf graag manager wil worden. In eerste instantie niet antwoordt Wanda. Maar wat Isaac ook zei onder de douche, ik zit hier een beetje weg te kwijnen. Ik doe niks, organiseer niks. Ik zit hier te bedenken ga ik hier blijven ja of nee of ik zit te wachten totdat ik op de stip wordt gezet. Ik denk niet dat ik hier zo de laatste weken / maanden hier zo wil zitten. Dan is het toch jou keuze merkt Jasper op. Wat maakt het dan uit wat iemand anders daarvan vindt? Omdat ik dat gewoon fijn vindt zegt Wanda op haar beurt. Als ik ook ga ga ik ook voor mijzelf, niet omdat iemand zegt dat ik het niet moet doen. Ik weet dat als ik daar ga zitten ik flink wat mensen tegen mij heb. Dan heb ik geen zin dat de mensen die dichtbij mij staan het ook nog een stomme keuze vinden. Want dan wordt het een zware maand voor mij. Onze groep gaat wel op mij, dat zijn er al 11. En ik kies de verkeerde tegenstander want als iemand niet tegen haar verlies kan is zij (Kim) het wel. Ik ga daar last van krijgen als manager, ik realiseer me wel wat ik mij op de hals haal. Maar daar hou ik ook rekening mee. Het is fijn dat die 10 uit onze groep sowieso achter mij staan. Ik weet het ook nog niet zeker benadrukt ze. Ik denk dat het een goede zet is zegt Jasper. Ik moet ook wat gaan doen antwoordt Wanda.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

2 Reacties

Lizbeth 14 maart 2023 - 15:37

Als wanda wanda was zou ze nog een keer met Jasper moeten slapen gewoon omdat ze nu toch nog daarzit. Want eerlijk is eerlijk verantwoording afleggen heeft Wanda geen zin in. en wie zijn in vredesnaam die 11? kan het kind nog rekenen? reken daar dan maar niet op.

Beantwoord
Reijneker 15 maart 2023 - 09:15

Mijn stem hebben jullie!!!

Beantwoord

Laat een reactie achter