Home » Wanda wil niet dat Kim manager wordt en dat is een van de redenen dat ze zich verkiesbaar stelt

Wanda wil niet dat Kim manager wordt en dat is een van de redenen dat ze zich verkiesbaar stelt

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Wanda wil zich verkiesbaar stellen als manager, althans dat plan heeft ze. Eerder sprak ze er met Jasper en Isaac over. Zojuist heeft ze ook met Bern een gesprekje erover gehad. Het wordt steeds duidelijker waarom Wanda zich (mogelijk) verkiesbaar wil stellen als manager.

Bern en Wanda hebben er in de slaapkamer een kort gesprekje over. Bern vertelt dat Esther aan hem vroeg of hij geen manager wilde worden. Ik zei nou nee, ik wil nog even wachten. Is dat naar aanleiding van Sasha van vorige maand vroeg ze. Ik zei nee, dat heeft er niets mee te maken. En toen zei ze je zult vast ook wel gemerkt hebben dat het een grote corrupte zooi is. Ik zei ja dat heb ik ook wel. Zij is diegene die briefjes bij mensen in bed legt merkt Wanda op. Misschien verklaar ik ook wel de oorlog als ik mij verkiesbaar stel. Volgens Bern is het ook wel mooi dat andere mensen een uitgesproken behoefte hebben aan wat anders. Isaac zei vanmorgen in de badkamer ik zit al heel de tijd te wachten totdat er iemand opstaat en zegt dit wil ik niet gaat Wanda verder. Omdat ze donders goed weten dat het misschien nog wel een ergere maand wordt als wat we nu hebben. Niemand zegt ik ga dan wel als manager om de boel… Ik zei dat was in eerste instantie mijn bedoeling ook niet. Maar ik weet wel dat ik er al heel lang tegenaan loop. Nog voordat Rupert en Sasha zich verkiesbaar hadden gesteld wisten we al dat Kim in april wilde. Toen zei ik ook al ik maak me er zorgen om. Al met al dacht ik van, ik ben toch een beetje doelloos geworden. Ik wil graag bezig zijn en daarnaast wil ik dat zij (Kim) het niet wordt. Dus dat is eigenlijk 1 plus 1. Waarom zou ik het dan niet proberen? Dat is eigenlijk een beetje het idee erachter. Ja antwoordt Bern, het heft weer even in eigen handen hebben. Ja eindigt Wanda. Maar gaat het Wanda ook lukken om manager in een jaar van je leven te worden?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 3.8]

1 Reactie

Raats 15 maart 2023 - 17:42

Kim is het slaafje en Jeffrey

Beantwoord

Laat een reactie achter